30

Дърти

преди 3 години

измамници.

29

м,да

преди 3 години

И те са наясно, че хората, няма да хукнат доброволно да се ваксинират. При Свински грип, се бракуваха милиони ваксини!

28

мнението

преди 3 години

Мнението ми като страничен наблюдател е да не си дават много зор в производството на толкова много милиони ваксини... Ще се изненадам, ако Бог взриви някой скрит вулкан под завод на тези слуги на дявола.

27

Световни

преди 3 години

Искат да заобиколят законите.При кандидат за ваксина:1.застраховка 50000евро ако почине за семейството му.2.Пълни изследвания дали е бил болен от спин и други придружаващи заболявания.3.Сертификат пълен за ваксината.4.Да се кажат на кандидата какви усложнения може да получи.5.да си води дневник как е преминала ваксинацията.И още мерки.НИЕ НЕ СМЕ ОПИТНИ ЗАЙЦИ.ВСИЧКИ МЪЛЧАТ АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ.Ай Честит Никулден.

26

До 14

преди 3 години

,,търсят му ДНК- то,,Не търсят никакво ДНК.Това е РНК вирус.Ама на теб ти е все тая.Плащат ти на коментар, не да съдържание.Ако не вземаш пари за коментари, значи си по- беден, а не по- прав.

25

До 25

преди 3 години

,,жива отрова,,Това не е ,,жива ваксина,, а абсолютно изкуствена.Или предпочиташ да се заразиш на ,, ковидпарти,,

24

Анонимен

преди 3 години

,, чакат ДНК елементи от самия вирус,,?Вирусът не съдържа ДНК, а РНК.Какви ДНК елементи ще чакат.Как преписвате г-да журналисти?Че пък и мнения изказване.

23

Bond

преди 3 години

Шок и ужас за ковид-психарите! Сега няма да има ваксинини за всички....нищо, че не повече от 15% ще се ваксинират.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще видите че от всички държави ,хората ще откажат живата им отрова ,и тук ще е така ,само се хвърлят много милиони за тая фирма която на практика че спечели милиарди

21

До 26

преди 3 години

Защото на 1 човек се бият по 2 или 3 дози, зависи от това коя ваксина се закупи. Затова 13млн. дози значи 6.5млн души

20

Кратун

преди 3 години

Чудя се, защо България купува 13 милиона дози, когато цялото ни население има/няма 7 милиона? Дали защото ваксините се купуват с пари от бюджета, а могат да се препродават и да се прибират парите безконтролно? Просто ще изпишат ваксините като развалени и готово...

19

Анонимен

преди 3 години

Ще произведеЩе доставиЩе лекуваЩе товаЩе оноваЩе, ще, ама не ЩЕ.Пфайзер не е единствена и незаменима в света.Много незаменими вече ги няма на този свят.

18

Анонимен

преди 3 години

Какво ви пука дали ще ги произведат или не?Ние нали сме си ги платили? Голяма работа. че няма да ги получим! То и със самолетите е така - платихме ги...

17

Рушофилски трол

преди 3 години

За плоскоземните антиваксъри идва с безплатна алуминиева шапка.

16

Анонимен

преди 3 години

Било предизвикателство, чакали компоненти, я стига, да си кажат направо, че няма да я произведат навреме, кво я усукват.На всички им е ясно, че както я разправят няма да стане, а и ефективността е рекламно завишена.Реалните резултати ще покажат дали изобщо действа и най-важното КОЛКО ДЪЛГО действа.Ако изобщо действа...

15

Анонимен

преди 3 години

Важното е че Тулупа отново преведе парите на зелено и прибра комисионите в Чекмеджето.

14

На всеки 5 6

преди 3 години

На всеки 5 6 години но измислят заплаха, след 11 септември кво ли не беше, първо факта тероризъм, след това Ал кайда след това ислямска държава след това бежанци след това ваксини и пандемии. Винаги трябва да ни е страх от нещо, така се контролират хората.. Контрол на масата, това е.

13

Нормално

преди 3 години

Седем милиарда и отгоре дори без децата малко трудно ще произведат толкова много толкова бързо. А тука тулупа вече се и хвали:)) колко е жалък:))

12

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините обикновено съдържат материали, които включват антивирусни агенти, антисептични течности, стерилна вода и ДНК елементи от самия вирус, които не причиняват тежки симптоми"Му-а-ха-хаТова беше основното на статията. Прозрачно и елементарно.

11

Анонимен

преди 3 години

По последна информаци не могат да открият вируса да му вземат ДНК-то, затова има забавяне.