115

софиянец

преди 3 години

До: номер 128Ами заповядайте тогава в София на протестите!Никой не ви спира!Аз съм протестирал когато е трябвало.Сега от тези протести файда йок!Трябваше да направим както румънците направиха с Николае Чаушеско - това е лекарството!

114

изнервен

преди 3 години

ИДДИОТТИ.

113

Анонимен

преди 3 години

БОКО Е НОН-СТОП В ЖИПКАТА

112

Анонимен

преди 3 години

До Президентът се скриКъде се е скрил? Няколко пъти се среща с протестиращите. Бойко колко пъти се срещна, я ми припомни?

111

Анонимен

преди 3 години

Гледам ги тез млади и заблудени хора как си търсят болничните в това мрачно и влажно време,а и вируси дебнат на всякъде,особено от този модерния.Да бяха им изписали по една руска уйшанка с петолъчка отпред та като грее да ги топли кат руски реотан.*** тея дето са ги изкарали в това кофти време изглежда не им пука за здравето на младежите.*** да се разпореди там,какво са ги оключили тез военни складове.

110

ВЯРВАМЕ НА БСП

преди 3 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИСКАТ ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ- МАРТ ИЗБИРАМЕ БСП- МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА РУМЕН ГЕЧЕВ.....И ВСИЧКИ ОТНОВО МИЛИОНЕРИ- ЕТО ВИ ДОБРО БЪДЕЩЕ- В ЕС ВЛЯЗОХМЕ С БСП С 160 МИН ЗАПЛАТА И 102.18ЛВ МИН ПЕНСИЯ.

109

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът Радеф пак страхливо се скри в миша дупка.Защо ли е така?От страх ли е? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...

108

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСофиянци са с големи заплати ,и много не ги интересува кой ще е власт ,ние селяците с минималните ко правимАз това и казвам, повечето софиянци полушопи се интересуват само от собствените си ***, те презират и най- близките си, пък какво очаквате от тях за другите живущи в София, а пък за българите извън София и в провинцията?

107

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

106

някой

преди 3 години

Мда. Нещо не виждам хладилни камиони с трупове. При това масово неподчинение на другаря Архангел Локумчев би трябвало улиците да са пълни с хладилни камиони, а не с протестиращи без маски, на дистанция от по 10 сантиметра един от друг!Ахааа, ясно - сега тези камиони ще ги използват за новите ваксини!

105

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаИ как да види втори мандат, като има толкова незаслужена омраза, насочена към него? Плевела е в пъти по- зле.

104

Фани Мъ

преди 3 години

На тия нещо много им рехави редиците,като на стара баба брадата.Явно и спонсорите им са взели да отъняват та няма за всичи.

103

Анонимен

преди 3 години

Бокошенко дирник дава, оставка не дава.

102

Анонимен

преди 3 години

Защо *** спи с пистолет до главата? Страх ли го е от нещо?

101

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаАми и Бойко е избран законно, Румен Радев също е законно избран, защо просто не се съгласиш с мнението, избора и гласовете на повече от 2 милиона българи?

100

Анонимен

преди 3 години

До Пернишки бекЗа съжаление и в София има бездомни и гладни хора,има и български семейства без работа и доходи, а уж столицата е богата и развита, сравнение с другите градове и провинцията...В София повечето полушопи ( шопите отдавна измряха) са презадоволени, сити и доволни, знаят само собствените си интереси, не ги вълнува какво става в самата София, камо ли пък в България.

99

П Р О Т Е С Т А

преди 3 години

Ще победи ! Убеден съм в това !Съвсем скоро ще получите отговор !

98

Пернишки бек

преди 3 години

Няма такъв срам за правителството, в най - богатият град в БГ постоянни стачки и протести!

97

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКак така обида, като при положение, че е избран законно с над 2 милиона български гласа в негова полза?

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПодготвяте ли се за големия християнски празник - Никулден?Празникът е след 13 дена, но уви, повечето прости шаранковци без да подозират ще празнуват утре Александров ден