17

Анонимен

преди 3 години

До За който има акълМога да сглобя машина и да я науча да прекопава градина, за цена на половин нов трактор. Аз ръцете си няма да цапам с това.

16

Анонимен

преди 3 години

До do 5Кои са те и как точно го правят. Нека си поговорим за това.

15

Анонимен

преди 3 години

До до 12Грешка. GPS-a е най-неточният метод за местоположение. Трябва да имаш 5G, защото вече келешята се разплакват, като качеството на видеот е 1980х1080, нямало HDR и отнема повече от 0.3 секунди да тръгне.

14

Анонимен

преди 3 години

Защо отгледано е написано в кавички? Каква друга дума бихте използвали?

13

до 12

преди 3 години

Телефон може да се следи. По-трудно е да следиш човек без телефон или човек с някой стар с копчета без ГПСи, камери и др такива. Затова е важно да разработят за наше "добро" наночипове и затова трябва да има 5G, че и 15G ако може на всеки метър, защото тогава импланта ще може да работи и без захранване. Колкото по гъсто са клетките, толкова по-точно става. Не е ясно какво общо има следенето с фалшивото месо

12

do 5

преди 3 години

те вече те следят чрез телефона.

11

Моден биолог

преди 3 години

И защо трябва да се правят специални лаборатории..персонал...разходи!?Най добре е да ти бият директно една инжекция и организма ти сам да си произвежда пилешко!Бият ти друга инжекция и почваш да произвеждаш свинско и т.н.!Да има инжекция за всичко!Така ще отпадне и нуждата от зъби..зъболекари и всичко!

10

Тялото

преди 3 години

Много е забавно когато хората, които ядат кремвирши коментират че няма да ядат месо от лаборатория....

9

Анонимен

преди 3 години

До За който има акълседнал зад компа в панела хахахаххаа и поучава хората да ходели на село хаххахахахах да се учели да копат ахахахахахах а той виждал ли е мотика аххахахахахахах през живота си хахахахахааххаха. *** който е цял ден пред компа поучава хората хаххахаххаахх да ходели хахахахахах не не мога повече заклевам се ахаххахахахах.

8

Анонимен

преди 3 години

До За който има акълявно е, че при тебе липсва хахахах. Ти ги съветваш да направят като они дето се крили 9 години и си мислели, че е края на света хааххахаах. Да изпреварели събитията аххахахаха. Събитията ще ми изпреварва хахаахахахах. Па и съвети ще дава хахахаххахах.

7

За който има акъл

преди 3 години

Не си продавайте селските имоти ако имате! Ходете там, и се учете се от сега как се копа градина, как се отглеждат плодове и зеленчуци, как се гледат домашни животни! Сега идват едни поколения дето ще са пълни олиго*френи и няма да могат нищо. Ще рупат това което им дадат господарите.Цените на истинските храни ще скочат яко защото няма да има кой да ги произвежда.Който яде истинска храна ще е силен, здрав, и умен. А тия дето ядат ГМО химии ще са слаби, болни и глупави.

6

Менгеле

преди 3 години

Да чакаме следващата пандемия!Човек не е създаден цял живот да яде и пие химия!

5

Патриот

преди 3 години

Ваксини,фалшиво месо сигурно отровно (истинското само за богатите) 5G следене нон стоп,икономическо зануляване на обикновения човекТова е новият световен ред и всичо за което предупреждаваха ,"откачените конспиратори" се случва пред очите ни!Смел нов свят!

4

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До християнинВярвай си в плоскоста на земята

3

аналлизатор

преди 3 години

Хора, въоръжавайте се, докато още е възможно.

2

Анонимен

преди 3 години

Представете си какво идва за бъдещите поколения, хубавия живот за хората свършва

1

християнин

преди 3 години

Сатанисти, никога няма да приема Новият ви Световен Ред!