9

Анонимен

преди 3 години

Има маски които предпазват и тоя който ги носи и околните

8

Анонимен

преди 3 години

Маските предпазват околните

7

Дадада

преди 3 години

Сто процента, точно там го лепнах, след 2ч с отворена уста. За сведение на всякъде другаде ходих с маска. И точно 5 дни след пломбата развих симптоми...

6

д-р

преди 3 години

Затворил съм още ноември. Ще отворя като се размина нещата. Тамън ще се събере яко работа. Индексирам цените, щото минималната скача, и лятото 3м в гърция почивка. Ще разчитам аз на тестове и добра дума, да ама не българина лъже и после не носи отговорност. Колега в Германия вика там само с декларация и ако си излъгал може после и родата да ти плаща, ама Ганъо винаги минава метър, затова напролет.

5

българин

преди 3 години

Аз при тези зъболекари при които ходя, винаги носят маски и ръкавици!И всички повърхности се дезинфекцират.Зъболекарят носи маска да не зарази пациентите си, а не обратното.Може да има болни, затова е маската!

4

В. Узунов

преди 3 години

Да бе ,да. То така ще каже тоя зъбар щото спряха да им ходят клиенти.С Тея мръсни ръце ти бърникат в устата ,а преди тва по малка нужда може да е ходил.

3

българка

преди 3 години

Ще дам 120 лв. на зъболекаря и преди това 100 лв. за PCR?? Вярвайте си! Да не говорим, че имам отрицателен PCR точно когато бях със загубено обоняние и доказана ковид-пневмония на скенер. Ето колко може да се вярва и на смешните тестове като единствена диагностика.

2

Анонимен

преди 3 години

минимален е рискът - престанете вече, това поне е лесно!

1

да

преди 3 години

щото пациента не ви диша в лицето и не е с широко отворена уста, а е с маска и на 2 метра разстояние от зъболекара. Смешници окъзнайте се!!