159

Анонимен

преди 3 години

Има българи,които ако те стигнат,що ли ще чиниш?

158

Анонимен

преди 3 години

Заглавието звучи като заплаха

157

Идеалист

преди 3 години

Демократите, защо ни предлагате само векторни ваксини и то на първо място американски. Не повече от 30 % ще се съгласят да си направят тези ваксини. Защо не се предлагат класически ваксини с убит вирус, защо не предлагат китайски и руски? Не може в тази биологична война да се разчита само на едно оръжие, цялото лято е проспано от правителството, няма лекаства, нама медицински кадри, в накой болници персонала стои по 1 седмица в квид отделенията бе да излизат от там, колко са печалбите от PCR-т.

156

Лекар от Булгаристан

преди 3 години

Пациент: - Докторе болен съм!Лекар: Ей тъй кат та гледам нищо ти няма!Пациент: Докторе умирам!Доктор: Ами ей тука щи пиша едни хапченцаПациент: Майка ми е болна от корона вирус!Спешен център: Ми хванете такси и елате след 4 дена. Нас ко ни пукаТова е БГ-медицината.

155

Раза Сойлу

преди 3 години

Тоз "професор" набута зържавата с тонове кашони с нискомолекулярен хепарин, за да бори Covid 19. Има къде по-евтини физиологично утвърдени методи.

154

Анонимен

преди 3 години

Честито, овце! Тоягата по гърбината, само от бой разбира българина!

153

Фикрет Буран

преди 3 години

Тоз мошеник РАЗРЕШИ въпреки карантината!В периода до 21.XII. безработните, да ходята по адреси да се заразяват и да заразяват с Covid-19.Уж е "професор", но не е научил от МОН, че има и On-Line търсене на работа.Уж е професор!? Но досега НЕ е предложил преквалификация на хора с биологично образование за медицински асистенти! Нали все реве, че нямало персонал в тъпите му болници.

152

хаха

преди 3 години

До ЧичоТи у ред ли си ве? Кой и как ще ме задължи да си сложа нещо фармацевтично, под формата на инжекция? Още повече че това нещо ОЩЕ НЕ Е ОДОБРЕНО от СЗО или от някакви институции които доказват неговото положително лечение?Аре шибни си ти тая ваксина и ако след една година си жив, здрав и нямаш никакви странични ефекти - ще си сложа и аз. Ти ако искаш бъди опитна мишка, аз не искам. И НЯМА да се ваксинирам. Чао.

151

k.k

преди 3 години

Ангелов с твоят алчен и страхлив гуру си заврете всичките ваксини отзад .

150

Чичо

преди 3 години

Ваксината, НЕ трябва да е пожелателна, а задължителна! Който откаже - солена глоба и поне 3 месеца обществено полезен труд!!!

149

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирай се ти с това,в което никой не знае какво има вътре,и съмнително бързо беше изработено,дори произведено.

148

При нивото

преди 3 години

на нашите лекари всеки от нас отдавна предпочита да се лекува сам - освен ако не става дума за сложна операция или образно изследване. Но и тогава разчитането е по-добре да го направиш сам, отколкото с удивление да четеш, че в тялото ти образните лекари са намерили орган, който е бил отстранен пред 5 години.Прочее всеобща практика е епикризите да се пишат по шаблон, само сменят имената на пациентите.

147

Аз

преди 3 години

Ама... аз не искам ваксината да стига до мен. Не ми трябва ваксина за подобна зараза. Аз когато е трябвало, стм се ваксинирал с БЦК. Не ми трябва тази ваксина, бий си я ти, Ангелов.

146

Анонимен

преди 3 години

Това си е чиста проба заплаха.

145

Анонимен

преди 3 години

Стига си дразнил хората слабоумнико ангелов !

144

Анонимен

преди 3 години

"Костадин Ангелов: Ваксината ще стигне до всеки българин!"Ама аз не ти ща ваксините бе пич. От началото на пандемията досега нито ви спазвам cмoтaнитe мерки, нито болест ме е хващала, а съм бил контактен с хора дали положителни проби.Вземи моята и на всички останали и си ги бий накуп да се кротнеш.

143

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

При - 60 градуса С се съхраняват ембриони! Сещайте се какво има във "ваксината" на Файзър !

142

Анонимен

преди 3 години

Тези една маска не са дали на гражданин от населението без пари, обаче ваксините са абсолютно безплатни за всички. Когато ваксината е по-евтина от маската или просто ви карат да се чувствате много специални.

141

спасявате докторите

преди 3 години

за да могат да влачат по-вече пари от болните. Големи бъркочи правите.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137 КАКВИ ХЛАДИЛНИЦИ ,НАПРАВО ВЪВ ФРИЗЕРИ Т.Н.,,ваксината ще се съхранява във фризери при -70 градуса ,което ,буди ,,......овации ,похвали ,радост и безумно нетърпение да си набият по 1-2 замразени и после размразени ,,ваксини ,....ТОВА Е КАТО ,,ВИНАГИ ПРЯСНО МЕСО ,,ОТ ......ИСПАНИЯ ...ФРАНЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ ...и т.д.