9

Анонимен

преди 3 години

До 5СИМУЛАНТА Димитър Върррбано как са го наели в телевизия отново???? Доказан ЛЪЖЕЦ И НЕГОДНИК СЕ ОКАЗА!!!!Ти пък голям угодник си, няма що. И какво ти е направил " негодника" Димитър Върбанов, отразил чрез видео тази новина, че да го обиждаш?

8

Анонимен

преди 3 години

"Детето е запазило самообладание на тази възраст, за разлика от възрастни хора, които са минавали оттам. Показва, че това е едно добро дете - герой, който цени човешкия живот и в тази възраст разбира колко е важно в точния момент да помогнеш", заяви заместник- министърът на образованието и науката Таня Михайлова.Леле, леле, какво лицемерие и подмазвачество излъчва тая Михайлова.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " О Боже, дал си е кърпичките?!? "Не споменавай напразно Името на Бога, дори и при такива обикновени новини." Явно толкова сме оскотели, щом елементарна проява на съпричастност и човечност се превръща в новина."Хората, които се вълнуват от такива новини са оскотени ***, подлизурковци и лицемери, които изпитват омраза и ненавист към най- близките си, а какво остава и за другите. Помогнало е с каквото може хлапето, но чак пък да го правят герой и превъзнасят, не разбирам.

6

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да се показва и афишира, като при положение, че не иска да го прави на показ? За две кърпички герой направихте от това обикновено дете, или го превъзнасяте само за това, че се казва Николай? Чак пък и да се гордее някаква си жена с гръцкото име Елена, не разбирам и не знам, но пресилвате всички тази новина.

5

Анонимен

преди 3 години

Браво на момчето!

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

На излизане от изпит в УАСГ с колежка, видях 2 момчета пияни ли дрогирани не знам. Единия получи гърч и падна назад с глава на бордюра. Отидох извадих му езика и взе да руменее - спасих го. Говорим за 2мин макс. Тия работи с линейка ги заааебете. Човека има прекО сили 3мин. И смъртта е много грозна, тва по филмите дето гледаме "обичам те" няма такова нещо... Тялото хърка грозно и се бори докрай. Дано не го виждате.

3

Анонимен

преди 3 години

До коментар номер 2 ниво на интелигентност - 0,0000000000000%

2

Анонимен

преди 3 години

О боже, дал си е кърпичките?!?Орден Стара Планина и пожизнена пенсия са най-малкото, което заслужава.Явно толкова сме оскотели, щом елементарна проява на съпричастност и човечност се превръща в новина.

1

Пореден

преди 3 години

Браво на момичето! Има надежда за нас, докато има в подрастващите доброта, даряваща човечност. Живи и здрави да са цялото семейство 👪 ❤️