59

Анонимен

преди 3 години

Трябва да забранят на пенсионери да работят на държавна длъжност. Ако му е малка пенсията да отива в частния сектор.

58

Анонимен

преди 3 години

От НБУ и разни университетчета нароиха психолози и сега се чудят как да им осигурят работа. Нали са учени, не трябва да работят и търсят службичка на топло.

57

Анонимен

преди 3 години

А Тиквата си е направо за жълта книжка, само тя може да го спаси от затвора.

56

Анонимен

преди 3 години

Всяко чудо за три дни.

55

Анонимен

преди 3 години

В цял свят полицаите подлежат на психо прегледи, тестове и отстраняване от работа за определен период, ако поведението им е неадекватно. Защо протестират и се правят на незнаещи????

54

Анонимен

преди 3 години

А служителите които са на заплата и пенсия вече 5-та год.до кога на тая ясла-заплата и пенсия едновременно,в коя държава го има това,НЯМА НЕЗАМЕНИМИ!

53

Анонимен

преди 3 години

Както ги филтрират връзкарите на психото, така и могат да се отърват от неудобните по същия начин, типично за държава "без шуро-баджанащина и корупция". Скапана държава.

52

Ученика

преди 3 години

Добре , че не ги пращат на детектор за лоялност...

51

Ами

преди 3 години

Много добре е измислено, не разбирам какво ги скандализирва !

50

Анонимен

преди 3 години

Върти се в кръг ушачето, горкичкото. Хайванчето, завалийчето то... тцтцтц...

49

Анонимен

преди 3 години

Като знам какви стават полицаи малко им е. Една проста касиерка стана полицай тук в Пловдив. Работеше в хранителния магазин от години и хоп полицай и голямата работа

48

Икономист

преди 3 години

Щом Бойко Борисов праща полицаите на психолог, съвсем в реда на нещата е и те да го пратят в психиатрия. Там има много психолози. Ще му помогнат, за да разбере, че отдавна вече нищо не зависи от него в тази държава. Както и да не си мисли вече, че е министър председател. След оставките му, никоя партия и политик не иска да управлява фалиралата му мутренска държава. Мутрите като него, които са също толкова прости, вече няма да гласуват за собствената му партия Герб .

47

Анонимен

преди 3 години

Обикалят в кръг и после източват бензин за личните си автомобили от служебните.

46

Естет

преди 3 години

Какви рискови прояви?Крият се по храстите като шумкари, за да събират левчета за ГЕРБ!Битовата престъпност ли пребориха?Наркотрафика ли?Пройдохи, бездарници и търтеи!Чакат си заплатката и пенсията и това е!90% от тях са в системата на МВР, защото имат роднини там!Тюфлеци и тумбаци по 120 кила, освободени от физическо, полицаи станали...Смех!

45

Анонимен

преди 3 години

Това ще накара редовия полицай да е много , ама много внимателен. Ще има плавни и обмислени предварително, заблуждаващи за началниците и психолозите движения. Ще се дистанцира от резки движения, ще псува , но на ум, ще си взема възнаграждението и нека психолозите и началниците да вършат оперативната работа. Нали така!!! До там ще я докарат.

44

Анонимен

преди 3 години

mestnite policai, mestnite psiholozi, mestnite biblioteki, mestnite pokriti zali arena plus mestnoto grajdansko obstestvo ...za publichno psiho i fisichesko bg zdrave na bg demokratichen republikanski narod...:-)Ardino e prekrasen primer!i redovni strelbi v kvartalnite strelbista!

43

Анонимен

преди 3 години

Не е ясно! Полицаят се върти в кръг около дадена ситуация, проблем и т.н. докато я решава, т.е. заради службата, или ходи в кръг обикаляйки поста си? Или пък безпричинно ходи в кръг защото е разтревожен от нещо и го обмисля? Или просто ей така щото чака градски автобус да речем. Ами ако седи и се клати напред-назад като някои други, тогава какво. Ами останалите не правят ли така, пък са си нормални. Това намирисва на легална форма за бърза саморазправа. Как мислите???

42

Мда

преди 3 години

Точно полицаите са с най-здрава психика защото по цял ден се разправят с ганчовци и шведи.

41

Амидофен

преди 3 години

33Никой не е длъжен, да ти чете шльокавицата. ***, ти си пиши, колкото искаш.

40

Ф.С.В

преди 3 години

Ами те Полицаите отдавна се въртят в кръг---имаше един виц---Полицай как развива крушка?? Вика 4 колеги и се качва на една маса -ТЕ го вдигат с масата и почват всички да се въртят обратно на часовниковата стрелка -докато колегата държи крушката ,,,,ХМ аххаахахх