25

Гого

преди 3 години

Ох ***,***!!Много разведряващо ми действат твоите неграмотни статии.Какви всъдеходи ти ходя из главата рано сутринта!?

24

Някой

преди 3 години

Обичам този сайт. Чета статиите написани тук с по- голямо удоволствие от вестник Стършел. Спомням си наскоро една статия за телепортацията, а днес - Всъдеход на магистрала. От сърце се смях. Прекрасно начало на новият ми ден.

23

Анонимен

преди 3 години

Който кара бавно така му се пада

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Американските пътища стават за излитане на всякакви летателни машини,включително и совалки.Ако този беше кацнал на ,,Тракия'' щяха да го събират на парчета."Тинтири минтири. Ти виждал ли си на бетонта летищна писта какви фуги има между бетонните плочи? Такъв самолет сигурно и на нива може да кацне, ти се шегуваш с Тракия.

21

ABTOP

преди 3 години

Някой искал ли е да напише нещо, не се разбира.

20

Анонимен

преди 3 години

Американските пътища стават за излитане на всякакви летателни машини,включително и совалки.Ако този беше кацнал на ,,Тракия'' щяха да го събират на парчета.

19

Браво на пилота

преди 3 години

Отлично приземяване

18

Astarot

преди 3 години

И кво прайм ся? Без гражданска и без винетка... Май ще пишем...

17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

До Анонименштото той ходи на всякъде но не лети

16

бай Ставри

преди 3 години

За българските журналисти, не всички разбира се, всичко което не изглежда като москвич и лада е кросовър Но вече е и вседеход?!

15

стар пожарникар

преди 3 години

До АнонимеНА САМОлетчето не лети ли само?

14

Анонимен

преди 3 години

Джипката на боко беше блъсната когато показваше усвояването на евросредства. Перката на джипката наряза тиквата на много готини филийки ;) Честито на гласоподавателите :)))

13

самолет

преди 3 години

До АнонименДаже по-евтини са от 2те Q7-ци. Ддвуместни, до 750 кг, струват между 50 хил. до 100 хил. евро. Леките (4-6-8-местни, до 5700 кг) са между 80 и 150 хил. евро. А втора ръка са още по-евтини.

12

Анонимен

преди 3 години

А всъдехода защо не е излетял, за да освободи място за кацане???

11

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЕ Е САМОЛЕТ А СОМОЛЕТЧЕ

10

Анонимен

преди 3 години

Трето,а в Рушия обикновено кацат връз пързалката след препиване с препарат за вана и падане от 6-я етаж на панеля. Слава на Путин!

9

Анонимен

преди 3 години

До БРАВОПърво САЩ са супер разнородна федерация. В едни щати не можеш да си купиш лютив спрей в други можеш да си купиш автомат. Второ самолет можеш да си купиш и в България. Има не малко хора които имат лицензи за пилот-любител и имат малки частни самолети. Такъв самолет е съпоставим по цена с 1-2 луксозни автомобила. Вместо 2 кю 7-ци можеш да си купиш самолетче.

8

Анонимен

преди 3 години

Всъдеход? Какъв всъдеход *** мисирко смoтaна???

7

БРАВО

преди 3 години

В САЩ имат други представи за Живот - Всеки може да отиде до Кауфланд , Билла или Лидл и да си купи Зелки за Кисело Зеле и в количката да сложи 2 АК-47 - Автоматична Пушка , патроните ги продават на Промоция до Фастъците . Същото е и със Самолетите - купуваш си самолет , двуместен на Цената на Стар Мерцедес в БГ , и си Летиш .Затова САЩ се наричат - Страната с Неограничени Възможности .

6

Анонимен

преди 3 години

Ловим ли бас дали шофьорката на джипа е ползвала огледалата за задно виждане? Хора, тези огледала не са за декор. Трябва да се гледа дали отзад ви идва 3-ка бмв с пернишка регистрация или самолет. ОСОБЕНО АКО СМЕНЯТЕ ЛЕНТИ! Катастрофите по магистралите стават основно заради хора, които не си гледат в огледалата и не дават мигач навреме.