6

аз да ви обадя

преди 3 години

Безалкохолни , бира , мляко , вода, хляб, дори твърд алкохол- всичко идва в пластмаси, които никой не знае от кога и къде се съхраняват и какви взаимодействия имат с продуктите . Аз бирата я пия от бутилки за многократна употреба, хем съм еко, хем приемам нужното ми количество дизенфектант.

5

Анонимен

преди 3 години

Докъде стигна кризата - спряха да се хранят с нормална храна и почнаха да ядат пластмаса.

4

СкараБира до Язовира

преди 3 години

след горчивиа опит с кремирането на хора със силиконови имплантанти където силиконът неизгарял а се разтапял, стичал и запичал на скарата и после роднините ако не изчегъртали скарата трябвало да купят нова. . . . ще се окаже че след време като ни кремират с тия 3000000000 видал пласмасови химикали, че на пазара няма да има скари.Съветът гласи: Запасявайте се със скари ако искате да ви кремират и по-ефтинко да ви излезе барбекюто.Иследаните в кои био епруведки им бъркаха за натривка с клечка

3

До1

преди 3 години

Де да бяха само тия неща! Я помисли пак тая"Вездесъща"пластмаса не е ли навсякъде и във всичко около нас?

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Къде са звездите ?!? Ицо пияндето ли? Нарочен уж супер актьор, че чак хеликоптер му платихме. Злобен несретник от буржоазните софиянци, его и злоба до небето, а талант иЧ.Малеева я знаем със заменките в София, а другите не съм ги и чувал.Та пак питам - Къде са звездите?

1

Анонимен

преди 3 години

Гледам хората топлят в микровълнови храна в пластмасови съдове, пият течности от пластамосви чаши и шишета, че даже си ги и дъвчат. Луда работа.