12

Анонимен

преди 3 години

Дано се съберат парите за тая душичка има много богати хора дано имат сърца , малко по добри неща можеш да направиш в живота.

11

Моля

преди 3 години

Моля да дадете и ДМС или нещо подобнотъй като нямам банкиране

10

ани

преди 3 години

Мамина душичка! Дано всичко е наред!

9

Срам ме е!

преди 3 години

и дай Боже да прогледне. Може ли някой да предугади като ни видуи докъде сме я докарали дали саминко няма да си залепи на очетата черен лекоплас.срам ме е.

8

Анализатор

преди 3 години

Вижте в шкафчето-там Евро ,злато каквото ти се поиска има,няма да остане без нищо ако даде,нали е ларж

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Оххх милото юначе много четворки са му са се събрали 2020- 2+0+2+0 =4... Четвърти ден от април (4ти месец)..... Но ще се справи и го чака хубав живот. А нашите 240 *** да се бръкнат малко в джоба, нали си гласуваха нови заплати?!? 12000 долара няма да ги усетят иЧ. Байчо да бръкне лееееко в чекмеджето, стига сте чакали народа да събира капачки. Успех на малкото лъвче.

6

Ф.С.В

преди 3 години

И к'во, министърът с ботокса няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!

5

Ако за всяка операци

преди 3 години

Ако за всяка операция трябва да плащаме на немците и на евреите защо тогава имаме здравна каса изобщо !?защо ни събирате пари след като няма здравеопазване !?спрете абсолютно всички държавни пари за мерзавците в бели престилки !!!да видим как ще ни разиграват фалшиви пандемиии без държавните пари

4

Ф.С.В

преди 3 години

И к'во, фигурантина няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Държавата харчи милиарди за самолети,щ и оорабо, от които няма никаква нужда, с няма 20 000лв за да помогмоу?А*сик"тир и държавата

2

Сократис

преди 3 години

Моля, дайте думата на наши офталмолози, за да разберете, че на 8 месечно дете не се правят подобни операции.Аз повече няма да коментирам! Ние имаме Светила в тази област! Дайте им първо думата и тогава събирайте средства.Родителите, е нормално да повярват на всеки който им обещае чудо, но нека се чуят и специалистите.

1

ДДРОнег

преди 3 години

И к'во, баце няма 12 000 долара за едно Българско дете ли !!!Държавата ли няма пари !!!Айд не ме разсмивайте, че е трагично и жалко да се просят пари за живота на децата ни !!!