11

Анонимен

преди 3 години

До НЕрумънецДа,бе да ,миналата година на унгарската граница сина ми докато чака да проверят документите, митничари бяха проверили багажа на пътниците без тяхно присъствие.Резултата поне при нас беше липса на доста неща и счупена ключалка на куфар. Та не знам за какви протоколи говориш, а ние пихме една студена вода.

10

хммм

преди 3 години

Чисто законова митническите проверки се осъществяват на територията на ГКПП, където важи законът за митниците. Там си пише кой какво има право и кой какво не.

9

ПорЦелан

преди 3 години

Я да видим сега кои вещи са ваши, а кои са мои ...

8

Анонимен

преди 3 години

До НЕрумънецПослушай човека!!!

7

НЕрумънец

преди 3 години

Чисто законово, полицай няма право да ви наднича в багажника на личния автомобил без да състави протокол. Има право да изиска да му покажете аптечка и пожарогасител, но без да състави протокол не може да ви каже "Я отвори багажника".

6

Хмм

преди 3 години

А при проверката на личния багаж ако вкараме едно пакетче с весели хапченца, а? Не, че не се е случвало.

5

НЕрумънец

преди 3 години

Личен багаж се проверява единствено и само в присъствието на поемно лице и със съответния протокол. Тоя с навехнатия палец да не се прави на умрял пор!

4

Леле

преди 3 години

Ох смея се до сълзи само от заглавието

3

Истинските новини

преди 3 години

Искал е голяма сума под предлог, че идват празници и е семеен с любовница. Поради навехнатия палец не е могъл да издърпа исканото доброволно дарение и се наложило дарителят да бъде арестуван

2

До БАН

преди 3 години

То вие винаги сте били за мезе ве, псевдо научни работници. Всичките *** в БАН сте потомствени комунисти с мозък на ***.

1

От БАН

преди 3 години

Вече и миризливите румънци ни вземаха за мезе.