69

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицията! Поне имат безплатни оригинални маратонки и някой лев диленджиите

68

Анонимен

преди 3 години

Това е самата истина, в България няма право, няма човешки права.

67

Шмайзер

преди 3 години

До ИОсвен, че си безимен, явно си и безмозъчен - по кой закон навлеците могат да пресичат границата извън ГККП?

66

Анонимен

преди 3 години

Според мен това е съвсем в реда на нещата ,дет се вика и от тука да са пак може да са бити и ограбени ,че и дупе да дадат..

65

Анонимен

преди 3 години

Майка си не търсят там, мен що не ме грабят и бият?

64

И

преди 3 години

Тези които поткрепят хора като Динко и подобни сте много зле. Трябва да мигрирате към някоя изостанала държава за да може ние нормалните хора да се оправим. В държавата ни има закони и те трябва да се спазват. Ако не другото е анархия. Това на Динко и на тези престъпници полицаи които обират и пребиват е престъпление което трябва да се нкаже според закона.

63

Утре

преди 3 години

Утре и вас ще ви бият и ще ви оберат същите полицаи. Това е големия проблем. Никога няма да разбера вашия начин на мислене. В МВР повече престъпници има отколкото на улицата. Полицай да пребива и граби е все едно когато отидете на лекар той да ви заколи. Или на училище да учат децата да псуват и да палят учебници. Това е големия проблем, който вие от злоба и манипулация не виждате.

62

ШибиРиби

преди 3 години

Едно време същите тея стражари разстрелваха хората от соц лагера дето се опитваха да бягат в Гърция . А бе културна работа ама ганьовска.

61

ШибиРиби

преди 3 години

Бг начин на ред и законност. А като млатят бг имигранти из Англия риват.

60

Хасано

преди 3 години

Да знаят че у назе не си поплюваме ще ми идвате да изнасилване тука а?

59

Анонимен

преди 3 години

Нека да се разчуе по-надалече, та и другите да разберат.

58

Aнонимен

преди 3 години

Много злобни писачи брей и затова държавата отива към края си,просто Русия и Турция ще я разпределят,а вие пак ще плюете, но само по форумите,иначе ще мълчите

57

sofeto

преди 3 години

Лъжат като мошета но са на ЗОР!

56

Едно време

преди 3 години

10 дена домашна отпуска.

55

Бай Курти

преди 3 години

Нормално.Ако искаш да няма бой ,има КПП .Там се преминава граница.

54

KOKO

преди 3 години

VJARVAM,4E E TAKA. IMALI BEZANZITE LOSHIJAT KASMET DA MINAT PREZ BALGARIJA,A OT BALGARSKITE POLIZAI MOZE VSI4KO DA SE O4AKVA.

53

Анонимен

преди 3 години

Ваи вани на места сме мухичку като сме сами а като сме глутница се васползваме

52

Браво

преди 3 години

Ей милицията не си поплюва. Само така. Браво. Сега и комшиите ще ги разработят да изпускат сапуна.

51

Бой и ръченица

преди 3 години

Веднага да възстановяват статута на Динко, Минко, и ... Гинко . Да им дават права на доброволни отряди и да ги пускат на границата . С по един кол . Ще ми идват "бежанци" чак от Мароко.... Гибралтар и Испанската граница са на една крачка . Те през България решили да минат. Че по-напряко. Напразно , разни *** , толерасти и третополови вдигнаха толкова врява да спрат миналата година Динко , да си върши работата и да гони рошавите скиитници . Щото бил лош и ги биел... Оуу, лош... лош Динко...

50

Беж обратно

преди 3 години

Бежанци от Египет и Мароко ??? А могат ли да докажат че са бежанци точно от държавите от които твърдят че са? Някакви документи ? Паспорт ? Свидетелство за раждане ? Професионална квалификация ? Или щом се самоопределят като бежанци, ние ТРЯБВА да им вярваме . И да вярваме че са бити... и ограбени... и са им взели 8000 долара, златен Ролекс ... и 5 АйФона последен модел... докато жалвайки се, си пощят въшките от рошавите глави и се чешат през парцаливите и скъсани дриппи с които са облечени.