152

хмм

преди 3 години

Боко, какво знаеш ти за ваксината? Каквото са ти казали американските ти приятели дето ти плащат да ни я набyташ.

151

Веселяка

преди 3 години

Първо трябва да се ваксинират Тиквата, мутрите му, НОЩ и управляващото мнозинство и ако до изборите не са напуснали земния живот, може да се ваксинират и някои които искат да изживеят живота си като маймуни.

150

Нищо ново

преди 3 години

Кой както се уреди. В Русия масовата ваксинация вече започва. Сърбия също вече получи една партида руска ваксина Sputnik V, а в Унгария тя не просто ще ще се доставя, а ще се произвежда.

149

Анонимен

преди 3 години

И как бря ,в нашия малък град ,личния лекар ще си купи фризер за месо )

148

ЗооКлиникатаНашепва

преди 3 години

А верно ли е че бредоставената ваксина която трябва да криогенират до -70градуса е създадене върху ДНК продук извлечен от маймуа с абезянен външен вид и мънки поведение, което няма как да не породи съмнения че невсички като им шибнат ваксата че ще се качат на първия орех и ще чакат слънцето да си премерят големината на ушите и зъбите, поради което некои от ваксираните може и да се окажат в закъснителен ушен разтеж и да се наложи 2а или 3-та вакса

147

Само

преди 3 години

СПУТНИК V

146

Анонимен

преди 3 години

Една мишка казва на друга: -Пристигнали са новите ваксини срещу коронавирус. Да отидем да се ваксинираме. Другата отговаря възмутено: -Ти да не си полудял! Та те още не са изпробвани върху хора!

145

Да, наистина,

преди 3 години

трябва да се изпробва първо на полицаите, и без това за друго не са нужни, поне за опитни мишки стават, нали били на първа линия!? Даже първо на депутатите и правителството на Боко, и чак след година на останалите които искат да се ваксиниран.

144

Анонимен

преди 3 години

Защо първо не ваксинирате полицаите?

143

пияница мистик

преди 3 години

За лекарите Пфизер и Модерна, за другарите по 1 шише белина :)))

142

Баце

преди 3 години

Всички в България знаят всичко за всичко, така че нема ядове.

141

До Тикволандия

преди 3 години

Европейската комисия е сключила предварителни договори с няколко фирми като най-напред е разработката на Пфайзер.Великобритания вече сертифицира Пфайзер и започват от понеделник да поставят 800 хиляди на хората на първа линия и на хората над 70години.Европейската агенция по лекарствата ще даде заключение по Пфайзер до 28 декември.Ако я сертифицира ЕК я разпределя % на населението за всяка една страна.Така е и с другите ваксини получават се след сертифициране %според населението на страната от ЕС

140

Тикволандия

преди 3 години

Това, което трябва да обяснят е, защо (още преди ЕС да одобри някаква ваксина) геребаджийската дружинка вече е решила да купуваме ваксината на Pfizer, която изисква съхраняване при -70 градуса. И то при условие че има и други, които могат да се съхраняват и в обикновен хладилник.Имаме ли право на избор изобщо?

139

Анонимен

преди 3 години

За ваксините се знае от край време, че се поставят само на здрави хора. Като се постави ваксината на безсимптомен вирусоносител - ефекта ще е кръгла нула.

138

Мъка мъка мъка мъка

преди 3 години

Чета коментарите и се чудя може ли да сме толкова *** народ или нарочно се правим на прости.Нямало да се ваксинират защото ... Абе кой ви кара насила да го правите.Като не искате недейте.След изборите ББ ще си отиде и тогава от Април какво ще цъфнете и вържете.Докторите ще се ваксинират първи и ще ви гледат сиира.Няма да се страхуват за живота си ще прибират пачките за това че болниците са пълни догоре а вие ще продължите да псувате и да търсите кой да набедите че хората продължават да умират

137

Анонимен

преди 3 години

Ще гледаме на живо ваксинацията на Байдън - пълна деградация на медиите и политиката под корпоративния ботуш. Вече всичко е зрелище за масите.

136

Анонимен

преди 3 години

Антигенният преди казваха, че дава фалшиво положителни и фалшиво отрицателни резултати. Не знам защо правят 2 теста - първо антигенен и после ПСР?! Кипи безсмислен труд. Явно са накупили голяма бройка и трябва да ги употребят, за да отчетат дейност.

135

Гост

преди 3 години

Ако можеше да СПРАТ да говорят неща, които НЕ ЗНАЯТ със сигурност, ще е най-добре ...

134

Анонимен

преди 3 години

Борисов "нареди"? И до кога др Борисов ще "нарежда" бе хпра? Защо не го правят "законите" в България? Това бивше борче до кога още ще "нарежда"? Имаме ли закони или си имаме само бившето борче та да "нарежда"?-:( Нямам думи....

133

Анонимен

преди 3 години

Ей ся ви разказаха играта, чували за трупове пригответе...Пфайзер е на лудия Били дето ще намалява хората с ваксини и ще ги променяна ДНК ниво да не вярват в Бог...,кво им пречи Бог на тия тимер.ути, т.е. това е ваксина да промени хората и да ги обърне срещу Бог, майка им жална Тръмп е запретнал ръкави да прочиства, в Бг има много материал за чистене, тиквата, цвъко, пасито...