15

баба мара

преди 3 години

девизът 30 години е държавата е лош стопанин искаме частната инциатива и акоможе да лъжем с ддс и да не плащаме данъци видяхме какъв стопанин излезе гад зееви с авиокомпания балкан и индиеца с Кремиковци хаиде стига стига сте искалипродавате каквото имате и се спасявате аз догодина ще остана без пенсия зарадитова безконтролно раздаване на пари

14

kirasirrav

преди 3 години

Сега тия 800 млн. дето ще влезат от ЕС ще отидат да запушват дупките с тях (щото са откраднати и изнесени милиарди преди това), е, може и да гепят нещо от тях ако се получи, но принципно сигурно вече са ги нагласили предварително накъде ще ходят (и то още преди реално да са получени )... И така се явява че тази сума доникъде няма да стигне, и да се усети от обикновените българи

13

Анонимен

преди 3 години

А... И Божков осъди държавата тия дни да му възстанови лицензите за хазарт. Ще има и там стотици милиони или милиарди неустойки- загубени ползи досега и за в бъдеще до вдигане на бизнеса отново, неизплатени печалби на хора и т.н.

12

Анонимен

преди 3 години

Дали има ликвидност държавата е спорно. И БНБ пусна официално позиция, че кризата се задълбочава и броят на лошите кредити се очаква да расте. Това означава ниски обороти, фалити и т.н., т.е. по-малко приходи от данъци и повече разходи за помощи за безработица. На това отгоре похарчихме 2 милиарда за кораби и самолети, към 3 за потока на Путин, раздаваме по 50лв на пенсинонери, вдигаме бюджетни заплати. И кредит 5 милиарда теглихме. Та всъщност няма пари в държавата и скоро съвсем няма да има.

11

Тя постоянно

преди 3 години

налива, ама само в нечии чекмеджета. Не може всичко.

10

556

преди 3 години

Те кога наляха в държавата, че да налива сега тя в тях? Баси наглоста!

9

може

преди 3 години

е налея пари само в производства а не в услуги !! и то когато фирмите си плащат данъците тук е на в някоя офшорка . разните му хотелиери с неясни средства за хотелите, наемащи украинци и молдовци и укриващи доходи нямат нужда от помощ

8

komitataей

преди 3 години

да налее пари -кво ще наливате кат сме затънали ди шия

7

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 3 години

Да дават по 1 милион евро на човек и да си ходят по островите . Най доброто предложение.

6

Анонимен

преди 3 години

Тия пари по добре в хората ги налейте а бизнеса ще намери начин как да им вземе.На готово всеки може.А хората особено хрононичните ще си седят вкьщи.И да удьлжат срока на обезщетение за безработица примерно, най малкото.

5

Отговор

преди 3 години

Ще налее ли данъкоплатеца пари на мутрите с кафенетата, за да продължат да си джиткат по молове и булеварди с 200 км - НЯМА :D

4

Анонимен

преди 3 години

Не наливаме пари в нереформирани сектори.Първо се реформирайте, съкратете родата и продайте хотелите и цехчетата си за 1 лев и тогава искайте пари.

3

Анонимен

преди 3 години

Веднага им въведете германските данъци и германските заплати за работниците!Много искат да стават германци, когато държавата да им плаща, и стават африканци, когато те трябва да плащат данъци и заплати.Наглите работонаематели искат да харчат държавни пари за фамилията и приятелите, които харчат много.

2

Цеко от Криводол

преди 3 години

Е , ЩО МОИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ , ДА ОТИВАТ САМО ЗА БИЗНЕСА , БЕ...??!!ЩО , ДА НЕ ДОЙДАТ И ПРИ МЕНЕ...??!А , ТЕ , ТОЯ БИЗНЕС , БЕЗ ХОРАТА КАТО МЕН , МОГАТ ЛИ...??!

1

Анонимен

преди 3 години

В бизнеса ли... ?А, защо не налива пари директно към хората, които работят за този "бизнес"...?