12

Анонимен

преди 3 години

Айде всички на опашка за тест за вит.Д в кръвта.

11

До Ангел

преди 3 години

Тази книга май е от 2020, а?Дайте линк от нея или от място където я е имало преди 2020. Май няма, а?

10

komitataей

преди 3 години

ша си мерим цинка -тинтири минтири -т епуснали отровни храни по веригите ,контрола е ала бала а зеленчуците са бомби с закъснител,въздуха е супер като н а марс -да пълнем сайтовете с приказки

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Днешните българи много пушат и пият, ядат химическа ГМО храна, самолекуват се със знайни и незнайни вещества, а така вирусите попаднали в организма, мутират и стават много по-опасни.

8

бмп до Иваов

преди 3 години

Не искам да влизам в спорове. Темата е дълга и дискусионна. Значи няма никаква гаранция за никой. Познавам няколко момчета национални състезатели по боен спорт, водещи изключително здравословен начин на живот, а влязоха в болница и бяха даже на кислород! Не се заяждам. Казвам факти!

7

Анонимен

преди 3 години

Коя умна тиква е да четал тия глупости

6

Иваов

преди 3 години

Такива невероятни глупости. Значи, който се е хранил добре, спортувал е, със силна имунна система, е по вероятно да получи усложнения и да почине. Тогава защо най-много умират хората с множество съпътсващи болести и слаби имунни системи. Защо онкоболните, чиито имунни системи са поразени от лечението са рискова група. Защо разни дебели тюфлеци тъпкали се цял живот, със умиращи имунни системиq умират първи. Да ме извинят професорите дето ръсят глупост след глупост. Не вярвам вече на хора с титли.

5

Анонимен

преди 3 години

Нещо не ми стана ясно за "късните прояви на коронавируса след оздравяване". Как така хем си уздравял, хем прояви на коронавирус?

4

Анонимен

преди 3 години

eliten sport bg

3

Ангел

преди 3 години

През 2005 г. излиза книгата Коронавирус: Голямата световна трансформация на Робин де Руйтер /най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития/ , Taм пише, че ще бъде пуснат коронавирус, за да послужи като оправдание за глобално заключване. Кризата ще създаде редица правила само, които са ваксинирани, да имат право да работят, учат др. През 2015 г. фондация Ротшилд патентова система и метод за тестване на Covid-19. През 2017г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухв

2

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко дена друг професор каза че трябва да приемаме витамини и имуностимуланти.

1

Анонимен

преди 3 години

Химиите на снимките увреждат организма, но това ще го усетите с напредване на възрастта. А сега продължавайте да думкате всякакви хапчета- за ако, за без ако, за добро настроение и "витамините" да не забравите.