12

Мария Игнатова

преди 3 години

Имам познат, който беше там на експедиция и наистина няма никакви вируси, но след като се върна се разболя от грипче, което не беше леко. След такава стерилна среда било нормално. Това което преживяваме в момента ме навежда на мисълта, че с удоволствие бих заминала на чисто от ковид място.

11

Анонимен

преди 3 години

На простия *** само да кажа-на минус-20 вируси няма. Нито Covid нито грип нито шарка. На практика е свободен от всякакви зарази. Колкото по-топъл е климата толкова повече вируси и бактерии има. Лично аз няма да стъпя нито в Африка, нито в Южна Америка нито в тропиците. Едно охапване от насекомо, може да ти докара такива пaразити, че маларията ще ти се струва леко грипче.

10

Анонимен

преди 3 години

Възхищавам се на г-н Пимпирев! Той обединява в хармонично единство най-хубавите черти на Барон Мюнхаузен, Остап Бендер и Овчарчето Калитко....

9

Диана

преди 3 години

Нямам думи за абсурдните ви коментари относно този крайно интелигентен, умен, добър възпитан и на доста високо ниво човек. Проведете един разговор с него и после обсъждайте кой каква кола кара и тн. Човекът е на 67 години и е работил и все още работи, учи и преподава. Надали можете да му стъпите на малкия пръст :) Жалко поведение !

8

Пурко

преди 3 години

До Анонимен 1Не "пионерите", а пенсионерите! Пимпирев е на 67 години!

7

Пингвин

преди 3 години

Тоя затова ходи там-с тоя голям нос няма как да си сложи маска по правилата :)

6

Анонимен

преди 3 години

Професоре, при толкова изпита ракия, к'ъв ковид?

5

Анонимен

преди 3 години

*Антарктида

4

Анонимен

преди 3 години

Професорът каква яка бяла кола кара, на нея пише Антрактида, откъде толкова пари?

3

Ковид-19 Щам

преди 3 години

Луната - единствения спътник на земята без Ковид-19. Слънцето - единствената звезда в слънчевата система без Ковид-19.Международната космическа станция - единствената станция около земята без Ковид-19.Изпратете им PCR тестове на горе-споменатите места.

2

Стивън

преди 3 години

До 1 И на кого ще го пренесат... на пингвините ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Значи ние сме късметлии дето имаме Ковид-19. Континент без Ковид е като войник без пушка. Имате ли там достатъчно магистрали в Антарктида.