14

Емилова

преди 3 години

Много слаб доктора кожа и кости.Нямат ли стол в болницата.Инсче браво но скоро и той ще духне .

13

Анонимен

преди 3 години

Браво на докторите! Чудесно свършена работа. Лошото е,че за хилядолетия практика се научиха добре на шева и кройката. След още няколко хилядолетия могат да се научат да лекуват и болести.Жалко,че няма да сме живи до тогава.

12

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за изключително добрата работа на пловдивските лекари, специални - за д-р Ангел Петков! Радвам се на късмета на пациента им! Да е жив и здрав и много да внимава с тези опасни бързооборотни машини! Късметът му е бил в докторите. В една друга добре запусната областна болница мой съсед загуби три пръста след инцидент с малък циркуляр. Единият със сигурност можеше да бъде спасен.

11

Анонимен

преди 3 години

Учудва ме че все още се намират свестни, кадърни, способни и отдадени на професията си хора, въпреки успешните опити на банкянския да съсипе де що има. За да дооткаже и тези хора, може да се изтъпани по телевизията и да каже че заплатите им скачат. С пет Евро.

10

Патриот

преди 3 години

Мога да потвърдя че още от тинейджъри Ангел беше много интелигетно,сериозно и добро момче ,сума ти купони сме правили у тях и у нас!Браво чушле ,само така!

9

Войко

преди 3 години

С колко ли леви ръце трябва да си за да си срежеш ЛАКЪТЯ с ъглошлайф??

8

Браво

преди 3 години

Радвам се, че има и подобни лекари!Прекланям се пред този лекар!Да ни е жив и ... здрав.

7

Ужас

преди 3 години

Ми такива, като този лекар, заслужават и трябва да взимат не 3-4 000, ами 10-15 000лв на месец! Че и повече! Браво! Човека на снимката изглежда скромен и смирен. ПОтвърждава го това, че не сме го чували във връзка с политика, министерства, излишни коментари и пи ар акции. Но е твърде вероятно, този човек да взима по-малко заплата от някое барманче или управителче на кафе, който крие обороти, прави далавери и се има за тарикат.

6

Патриот

преди 3 години

С този доктор на снимката бяхме съученици и приятели в гимназията!Чушкааа ,браво гордея се с теб!

5

Сата НАТО

преди 3 години

Това доказва моята изстрадана житейска истина, че лекар е само хирург и анестезиолог. Но не и човек, който участва в пи-ар акции по телевизията и обслужва политиците.

4

L

преди 3 години

Браво!

3

Гено

преди 3 години

Хубаво е да има повече такива лекари.

2

13

преди 3 години

Браво!!! Поздравление и поклон пред подобни медици!!!

1

Анонимен

преди 3 години

браво на лекарите