9

Аристотелович

преди 3 години

Има три вида ваксини днес срещу КОВИД:1) Китайските--традиционни, с умъртвен вирус2) Европейските и руската--модерни аденовирусни векторни3) Две американски, Пфайзер и Модерна--ново поколение експериментални РНК ваксиниДа се надяваме че БГ правителството ще ползва или традиционния китайски вариант (като Турция) или векторния, било то европейски или руски (като Унгария).А генетичните експерименти над своето население да оставим на анархо-корпоративните общества.

8

Jj

преди 3 години

Великобритания обаче има по-голям брой починали на 100 000 души от споменатите държави и е на челно място в Европа, предаде БНР.Ами не - Това не е вярно. Италия, Испания, Македония, Белгия.. всички те имат повече смъртни случаи на 100,000 души. Великобритания не е на челно място.. но журналист да си означава да преписваш без да проверяваш фактите ;)

7

до 10

преди 3 години

ваксинирай се, не обсъждай и най-важното не мисли

6

Анонимен

преди 3 години

Айде родните капацитети тръгнаха по коментарите сега ще ни обяснят как седят нещата :)))))

5

Анонимен

преди 3 години

ГМО пристигна, щото то си е такова синтетична молекула, за разлика от останалите ваксини. Първи опитни зайчета ка сухите съчки. Тъй като при нас поне още 2 м няма да дайде поне ще се видия краткосрочните ефекти стига някой да се изпусне за тях де!

4

Анонимен

преди 3 години

кйорав....Боооооооже колко мъка има по този свят, Боже...

3

Фермата Оруел

преди 3 години

След кат се ваксиниратингилизите ще почнат в хор мууууу меееее е беееее едновременно

2

Анонимен

преди 3 години

Бокаса,да не се мотка по магистралите като муха без глава,ама да пали Жипката и да отива за тая "панацея"

1

Анонимен

преди 3 години

"Първите дози от ваксината на Pfizer пристигнаха на Острова"Супер, ето кой ще бъде опитната мишка докато ЕС вземе решение за безопасността на ваксината на 29-ти.