161

Анонимен

преди 3 години

На много хора им трябва ваксина против бяс. Конкретизирам населението. Като гледам на протестите какво правят, чак ме изумяват.

160

до 161

преди 3 години

Ваксинират се само здрави хора. Ако си болен се чака да се излекуваш и след това се поставят ваксини (независимо какви са те)Но при Ковид е странното, че може да си болен и да не знаеш.Има много безсимптомни вирусоносители. Та ако един безсимптомен се ваксинира и развие симптомите 2 дни след ваксината-тогава логично погледнато ваксината е отишла зян. Тя няма да е ефективна или с други думи все едно не е сложена ваксина. Много е ново всичко и не знам дали на болен може да слагат ваксини за Ковид

159

до 156

преди 3 години

До 666слагам си всяка година от 10 насам и не съм боледувал он никакви грипове нито нещо ми имаслагам си също всичко възможно ваксини които са одобрени от ЕС, и се чуствам перфектно почти не ходя на лекари последните 20 г.ще си сложа и тази за ковид когато бъде одобренаа на антиваксарите ще кажа, вие сте ракът на съвременното общество, трябва такива като вас да лежат по затворите до живот, отговорнисте за смъртта и болестите на много хора последните 10 години

158

до 159

преди 3 години

До Никойне си го слагай на сърце, обикновенно по анонимните форуми пишат шепа платени драскачи, и 2-3 заблуденитаквиа като мен и теб са сигурно еднократни случаиБГ народ не е *** не ги чети тези пуммииинавсякъде се иска регистрация за да дадеш мнение и коментар, и да понесеш правната си отговорносттук и още 1-2 сайтчета са пуснали свободно да се ***, което е и незаконно дорине ги чети

157

не много правилно

преди 3 години

пуснете първо на болните хора без значение възраст и длъжностточно те умират най-много от ковидаама като се има предвид в БГто какво е здравето на населението трябва 98% да попаднат в тази графа....

156

Анонимен

преди 3 години

аре чезни с мешник мухобойко

155

Никой

преди 3 години

Като чета повечето коментари, ме обзема ужас каква масова простотия се е вкоренила в българския народ. Хора, вземете се образовайте първо, преди да четете фейк новини и да вярвате в конспиративни теории. Добре, че не правят тест за интелигентност на българите, че тогава щяхте да видите що е пандемия. Пълна трагедия!

154

Анонимен

преди 3 години

тоталитарен диктатор

153

666

преди 3 години

Не слагайте никакви противогрипни ваксини!

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153 Ти от**и какво искаш да се измисли?

151

Идеалист

преди 3 години

Управляващата шайка цяло лято раздаваше плажове, печелеше от туристическите PCR -ри, не подготви болниците за тази страшна епидемия. Не се направиха кабинети за изследване на подозрителни за Ковид 19, не се отвориха специални входове за такива болни, не оправиха кислородните инсталаци, не поръчаха по големи количества медикаменти и т.н...Сега бса се разбързали все едно руските ракети летят към България. Много е съмнителна тази бързина.....да не е за комиционни?

150

Анонимен

преди 3 години

Защо ГЕРБ и приятели днес отхвърлиха предложението на БСП да се приеме в закон ,че ваксините са безплатни и доброволни ????Дали защото идеята бе на БСП Или някои мислят да поспечелят парички , или пък да са задължителни ...Както обикновено се случва , едно си говорят от ГЕРБ /Ангелов каза " ваксините ще са безплатни и доброволни "/ , а съвсем друго си правят И никога в интерес на хората

149

Анонимен

преди 3 години

Ваксината помагала при коронавирус, но имала и два осезаеми странични ефекта. Единият бил, че човекът на който е поставена поумнявал, а вторият по-лош, веднага спирал да краде и рушветчийства. Реално е неподходяща за герберасти и милиционери.

148

Свирепо настроение15

преди 3 години

И искаш ли да ти кажа истината - никога нямаше да ги хванете, защото имаха чадъри от едно друго място и основната им задача беше да тормозят тебе и да създадат условия за втори преврат и да подкокоросват към съпротива удобна на някого и единствения начин да ги "хванете" беше моя начин да ги "хванете". Плащай приятел! Не са за мене за цяло училище са!!!

147

Анонимен

преди 3 години

А аз няма да бързам и ще почакам до другата зима за да видя:а) дали ваксината предпазва от заразатаб) дали е безопасна.

146

Свирепо настроение14

преди 3 години

Значи, едни хора дето ги търсеха Интерпол, Гешев, МВР, МВнР аз ги "хванах" по моя си начин и искам пълен ремонт и реновация на местоработата си и top of the line equipment. К'во срам ли ви е ? Че и ДС и СОБТ и ГДБОП не можаха да ги хванат пък аз можах само с малко мислене ? Плащай приятел!!!!

145

Анонимен

преди 3 години

Значи планът е гениален. Старците са канарчетата в мината. Ако на тях им няма нищо, значи ваксината е поне в краткосрочен план безопасна.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Омразата ти пумпал, трябва да е към управляващите, а не към нашите родители,малко умен екскремент!

143

Анонимен

преди 3 години

След като ваксинират полицаите ще са безчовечни, не очаквайте нищо добро. За тях ще има програмиращи ваксини. Терора започва още преди Рождество.

142

Веселяка

преди 3 години

Тиквата, НОЩ, ОП и ГЕРБ първи и след година ако не дадат фира ще се ваксинираме и Ние.