68

Анонимен

преди 3 години

Може да организира на Маркс, защото там са открили съществителни, или това беше само хипотенуза...

67

Solarisvn

преди 3 години

Само ограниченият и глупав човек може да отрече гения на Мъск, славата и парите докарват човек до лудост понякога или пък си харчи парите за собствени удоволствия и въобще не му дреме за мнението на хората, щом каза на Бил Гейтс, че е ***, за вас не знам какво трябва да каже, ама стойте по дупките, дано постигнете повече, сладури.

66

илоня

преди 3 години

служи на са та-ната

65

илонка маст-ията

преди 3 години

замърсихте космоса бре дя--оли

64

Анонимен

преди 3 години

И илончо спирай треватаНАСА забрани на Мъск да пуши марихуана публичноИлон Мъск НАСА си навлече сериозни критики след като пуши марихуана пред камера по време на видеострийм в подскаста на Джо Роган. Още тогава НАСА започна проверка и нареди пълен преглед на работната култура и обстановка

63

Анонимен

преди 3 години

Илончо, ше слушаш щото ще ти се случи ей товаГлобиха Илон Мъск с 20 000 долараИлон Мъск сключи споразумение с Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ бизнесменът да плати 20 милиона долара и да се оттегли от поста председател на съвета на директорите на компанията "Тесла" (Tesla), съобщиха световните агенции, предава БТА."Тесла" също трябва да плати 20 милиона долара по силата на споразумениетоКомисията реши да го съди за измама на инвеститорите заради съобщението му в Туитър

62

Илон Мъск

преди 3 години

Драги и уважаеми читатели!Прочетох с тревога коментарите Ви! Разбирам притесненията и приемам критиката от Ваша страна! Време е да се осъзная и да приема истината! Ще се кортна и ще се водя само по Вашето мнение! Благодаря, че бяхат Вие, да ми покажете грешките ми! Сега, всеки път когато имам проблем, ще се съветвам първо с Вас и няма да разчитам на знанията, опита и манталитета си, които ме направиха мулти милионер още преди 20+ години, когато гелдахте компютъра като камък.

61

марс 12

преди 3 години

До пияница мистикОстави ги тия невежи нищо не разбират. 1 чипче в мозъка за да "слушаш музика", 1 ваксина "за да си здрав" и 1 еднопосочен билет за Марс за да си близо до милиардерите, които ще се погрижат за теб.

60

гост

преди 3 години

До пияница мистикЩот не искаме. Не им се ядосвай бе човек. Запиши се за "екскурзията" му. На Марс ще ти е по-добре. Мъск със сигурност продава билети. След 6 години е полета. Тук само те ядосват тези хаймани.

59

гост

преди 3 години

Илон Мъск обещава също да върне "падналите от Марс" обратно там след 6 години. Не всички са за живот на зелена планета, че не умеят да я пазят, което значи че мястото им е наистина на Марс. А и твърде много се компютъризираха. Планета-платка ще им е по-подходяща. Благодарим Мъск!

58

пияница мистик

преди 3 години

Илон Мъск бил измамник. Човекът е миличардер, прави космически кораби и електромобили "Тесла", наши гань0вци панелени специалисти по всичко му знаят положението и че е измамник...хахахахахаха. Човекът освен всичко друго спи и с оливудски актриси като Амбър Хърд. Не можете на малкия пръст вода да му сипите. И като сте толкова отворени, що не станете измамници милиардери като него бе, селинджъри :)))

57

Чукча писател

преди 3 години

Зле преведена статия, която дори в оригинал проитоверечи със себе си. Бизнес Инсайдър е жълт финансов ***, който публикува крещящи заглавия за компании, акции и богаташи. Чудят се как да произведат новина с Мъск в заглавието. Истинската новина е за инициативата Moon Mark да се изпратят два малки лунохода по 2-3кг, проектирани от деца. Ф. Стивънсън и малки космически компании участват. SpaceX не участва, но инициаторите ТВЪРДЯТ, че ще ползват тяхна ракета. Няма информация от SpaceX засега

56

Анонимен

преди 3 години

На кой коридор е Тезла

55

дедо Ташунко

преди 3 години

Този недо.мла.теник изтрещя напълно. Напълно е прав номер 54 (анономен), че това е най-бруталния измамник на 21 - ви век. А акциите му хвърчат ли, хвърчат нагоре.

54

Анонимен

преди 3 години

Автомобилни ралита на луната, парцели на Юпитер, пътувания до Марс..........абе будали да има и да дават кинтите че нЕма време..............ХА-ХА-ХА

53

ПроСоТо

преди 3 години

Знаете ли какъв е тоя символ на тениската му?..-Това е МОМЕНТНА СНИМКА на анимацията,с която започва "Духът на времето"....припомнете си тая сага!...

52

Анонимен

преди 3 години

Добре че светът е пълен с будали та тоя клоун да забогатее че иначе щеше да подсмърча още някъде в Южна Африка.След време тоя ще го определят като най-големия измамник на 21 век.Няма един печеливш и смислен бизнес.Само ИЗМАМИ.

51

ПроСоТо

преди 3 години

симпатяга!..Некои от неговите събратя,по един или друг начин докопали се до огромни пари, си строят свръхскъпи яхти,други-дворци,трети "регистрират" хареми със стотици държанки../на кой каквото му е присърце/ , а нашия..впрочем НЕ е нашия..Корейко,мечтае за "Формула1" на ...ЛУНАТА!..Да му пожелаем успех!..А ако нищо не стане ,да обвини "конспиративните теории"..

50

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка е правбогатите хора си правят експерименти с ***защото те това искатискат хляб и зрелищаи тези отганизират зррелищаоткрай векове е така

49

Анонимен

преди 3 години

Море от простащина ... СЛАВЕЙКОВ Е ПРАВ!