8

Фани Мъ

преди 3 години

Изглежда че ще имаме проблеми с хранениците на Кремъл.Така лесно ,,туристическата индустрия'' не може да бъде спряна,трябва бизнеса да цъфти а не да се спира.

7

Анонимен

преди 3 години

А дано! Разпространители на зарази.

6

Анонимен

преди 3 години

Това ще се случи: монархията ще се "оттегли" през следващата година......Тайланд Не печели от масовия туризъм, С Евразия и Китай е свършено, масовия туризъм ще бъде забранен още как.

5

Totenkopf

преди 3 години

Моите почитания, Петя ама хал хабер си нямаш от туризъм и статията е безумна, откровен фейк, първо заглавието ти не отговаря на текста, второ в самия текст се казва, че през 2021 се очакват 8 млн туристи, а не 40 , което е нормално защото все още сме в пандемия и няма нищо общо с никакви планове на Тайланд и т.н, Така поднесаната информация е манипулативна и са чисто и просто написани на две на три некви глупости, не знам къде я учите тая журналистика, ама ви трябват опреснитлни курсове!

4

Анонимен

преди 3 години

Да ама не. Цялата държава се издържа с туризъм, то това да не е концерт по желание. Шимейлите като се съберат на протест знаят ли какво ще последва?

3

Подозирам

преди 3 години

Подозирам, че голям процент от мъжете, които ходят там е тайно да боднат "мъжко".

2

Анонимен

преди 3 години

Заглавието няма нищо общо със статията, по-скоро на авторката така й се иска. Никога масовия туризъм няма да бъде забранен, още повече в Тайланд, където тази индстрия е силно развита. А либерастите да си ходят на дивашки туризъм с палатки, трева и миризливи ***.

1

фен на танас

преди 3 години

Там над 80% отиват само за едно нещо и то е Тук Тук баровете и крайбрежните. Ако ще разчитат само на 20% от хората ще е доста зле за работничките там