100

Анонимен

преди 3 години

Тая не беше ли министър на здравеопазването да ходи доброволец в Ковид отделение

99

Шопо

преди 3 години

Тая има акъл , колкото да си разтвори краката пред момчета от НСО...

98

Grob

преди 3 години

Предлагам Пеефски!

97

Ефенди Коритаров

преди 3 години

ОСТАВИИ ПРОКУРОРА, АТАНАСКЕ .ТУКА ВЪПРОСА Е ОТ 20 ГОДИНИ ЕДИН ДРУГ !!ЗАЩО ИВАН КОСТОВ ИМАШЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ = 800 МИЛИОНА ЛЕВА, ЗА ПОСЛЕДНАТА МУ ГОДИНА..ПРИ 8 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ !И ЗАЩО ДНЕС ВИЕ ГЕРБАДЖИИ ГЛАСУВАХТЕ = 5 МИЛИАРДА И 300 МИЛИОНА В БЮДЖЕТА = ТВА Е 7 СЕДЕМ !! ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КОСТОВИЯ БУДЖЕТ ЗА МЕДИЦИНА ОТ НОЕМВРИ 2000 ГОДИНА !!.ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 6 МИЛИОНА И 100 ХИЛЯДИ ??ЗНАЧИ ТАКАВА ЗДРАВНО-ЛЕКАРСКА МАФИЯ НЯМА НИКЪДЕ НА ПЛАНЕТАТА..ЯКО ТОЧЕНЕ И ЯКО ПОМПАНЕ НА ДОКТОРСКАТА МАФИЯ .

96

Абе Днес

преди 3 години

Не слагайте пине снимка на лицето към старията,моля ви

95

става

преди 3 години

Десито става да я изфляпаш веднъж дваж.Минава 40-ка *** още хваща окото.За друго не става - тъпичка е и вече й е късно за още деца.

94

ЕДНО ЗОМБИ

преди 3 години

ХА ХА ХА, КАКВИ СА ТИЯ СМЕШКИ БЕ---ДОКАТО ГРОБАРИТЕ СА НА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА----НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР, НЕЗАВИСИМ СЪД, НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ ИЛИ ТИВИТА, КОЙТО РЕШИ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ИЛИ ДА НАДИГНЕ ГЛАВА---ИЛИ ГО ИЗРИТВАТ, ИЛИ ГО КУПУВАТ ИЛИ КАТО НЯКОИ ДРУГИ---МУ ЗАПУШВАТ УСТАТА ЗАВИНАГИ !!!

93

Мебелна индустрия

преди 3 години

да, нужен е! Нооо ако няма бакалавар по мебелно производство, спецялност чекемеджетна индустрия - никакава над прокурорна прокурорност нема да мое да се реализира шо сичкото шму е талашено и проядено от червеитеДървоядни

92

зубрачка

преди 3 години

До Крайи нищо повече....

91

Край

преди 3 години

сврача физиоономия обаче ум бръснач. Всичките закони ги знае наизуст.

90

жени в парламента!

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааСтават само за след вечеря за една нощ само!

89

Анонимен

преди 3 години

Герберската правна мисъл създаде нов абсурд - НАЙ-ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

88

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да е главен, не трябва да е много главен, за да не стане по-главен от Боко Тиквата.

87

Анонимен

преди 3 години

Предложение от ГЕРБ: Прокурор, който да разследва главния обвинител, ... обвинител който да разследва главния прокурор разследващ главния обвинител, ...прокурор, който да разследва главния обвинител на прокурора на главния обинителя ... ... евро влакче

86

бунт на оръжие!

преди 3 години

До Само боя щеги оправиНий пак ви зовеме на бой! - убийци!

85

Факт

преди 3 години

Бе то има и прокурор дето разследва 2 та милиона еврака и пистолета на Барба Ганьос - *** ефекта е нулев. Факт.

84

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от такава позиция. Необходимо е инситуционално да се направят реформи, така че всеки прокурор, който се самосезира за своите колеги/йерархични шефове, да е способен да извърши разследване, без да бъде уволнен от същите тези. Само дето това няма да стане, и 1000 прокурора та сложат във верига, ако всичките се избират от мафията, просто ще лапат заплата и спят блаженно.

83

плющелница

преди 3 години

Тая ли е актуалната плющелница на Бойко в момента?Тая мъжа й я изостави щото въртеше музика на охраната на Бойко.И Дариткова и Десито Атанасова редовно отскачат до Бояна за 'инструктаж'Дали и те са снимали по някое шкафче за застраховка?

82

дотогава ще измрем!

преди 3 години

До няма времеДокато мъдрите се наумуват......Нашето време отдавна е свършело! Само на небето няма!

81

Василев

преди 3 години

Президнтът на Република Бългаприя трябва сда даде обяснение, защо по един аморален и гнусен начин, заедно със своята любовница са изпползвали схемата на организирана престъпна група и са се сдобили с апартаментче от държавния сгравен фонд, който можеше да послужи за някой младр, отдал работата си за защита на родината!!!!Гешев трябва да изкара Президента от Дондуков 2 и да го притисни)!Никой не е по-голям от народа, и никой не може да източва държавен ресурс по престъпен начин!Бо Шалохан!ЦРУ!