33

Анонимен

преди 3 години

Аз миналото лято на слънчака в едно заведение до нас седнаха трима евреи! Сложили си от ония малките капи на главата и гледат презрително всички около тях! След десетина минути започнаха да говорят силно все едно са сами! Моя приятел не издържа стани и им хвърли капите и на тримата, а ония го гледат лошо но си траят! След пет минути се изнесоха!

32

Karamanko

преди 3 години

В началото на 20 век, според официалните преброявания, има само НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЕВРЕИ ОСТАНАЛИ В ЕВРОПА. Кои са милионите умрели в лагерите тогава? Щото 100% не са евреи!!! КОИ СА?

31

в САЩ

преди 3 години

До Анонимен90% от лекарите, адвокатите и банкерите са жидюхивлезнеш ли в болница все на "богоизбран" попадаш

30

Анонимен

преди 3 години

Тия са най големите терористи в света ,и много татута ,кво ме интересува да ходи да си лекува евреите

29

Анонимен

преди 3 години

До АнонимНО 31Разбираш ли си?

28

напиши в Туитър

преди 3 години

че през 2012, Октомври, рабая Овадия Йосел каза:"Гойм (така жидюхите ни наричат - демек неверници) са били родени само за да ни служат. Това е единствената причина поради коят (гоим) са на този свят - да служат на народа израелев"добри хора са жидюхите нали ?

27

осем осем

преди 3 години

До свиквайте да сее один ли е бог или си атеист значи сатанист

26

Само питам

преди 3 години

Защо никъде не пише Дойче Веле?

25

Анонимен

преди 3 години

Ама знаете ли кво, просто ние не знаем да се хвалим и рекламираме! Вижте как го правят хората бе! Трябва всеки път когато в някоя нашенска болница лекарите спасяват някой ром, а родата му вземе, че ги пребие, лекарите да пишат сълзлива саможертвена история в Туитър! Ще станем световно известни и ще имаме много лайкове...

24

свиквайте да се

преди 3 години

свиквайте да се кланяте на "богоизбрания народ"скоро юдо-масонките фондации офицялно ще се провъзгласят за господари на всички гоими - както жидюхите ни наричат в библията пише че бог Яхве Саваот (който всъщност е сатаната) обещава на евреите да ги направи господари на света чрез лихварство - е това време почти настъпи, всички скоро ще заживеете в един световен евреиски кибук в който ви е отредено местото на робите

23

Анонимен

преди 3 години

Доктора се описва в туитър кото He/him - използвано от LGBT общността.

22

супер...

преди 3 години

Хайде, сега Холивуд да спретне една мелодрама по този сценарий!А, и да не забравят за задължителното участие на актьри от афрото, с физически, недъзи и разбира съ ЛГТБ-то!Например:Еврейски гей-доктор лекува бял наркозавсим неонацист, на втори план мед сестра латинос изневерява с брътчеда на афро съпруга си, а синът им смена поли си...Накрая доктора и неонациста се женят, мед.сестрата заживява щастливо с мъжа си и брътчед му под еин покрив, а синът й ства първият афро трансгендър неонацист

21

Minuva42

преди 3 години

Какво благородство. Чак във вестника го пишат. Браво! Заслужава!Въпреки татуировката са го лекували? Просълзих се като четях

20

Анонимен

преди 3 години

А сега трябва да се появи и история как лекар-расист е излекувал евреин, накрая всички да се гушнат и да заживеят по братски! Нали не си мислите, че няма лекари-расисти, които просто си вършат работата и лекуват всякакви, както евреи, така и нашенските ***. Просто работа.

19

SS

преди 3 години

Виц:Моше се оплаква на Авраам.Снощи дойдоха в къщи едни маскирани и ми завряха един поялник отзад и ме питаха къде са ми парите?Е ти каза ли им?Попитал Авраам.Разбира се да не искаш и голяма сметка за ток да навъртя.Това в реда на шегата.Истина е обаче ,че мен ме е лекувал доктор евреин.

18

Аладин

преди 3 години

смъркал,пушил смъркал,пушил и оп ковид,голяма приказка еврейска

17

Kiki

преди 3 години

Това че си нацист,не означава непременно да мразиш евреите.Има дълбоко тълкование тази идеология,не е само да свръхрасите.Дано е оцелял човека..

16

Профилакториум

преди 3 години

Знаете ли ,че в Перник евакуираха цяла болница поради страх от съседство с нацистки лагер на смърта!

15

Анонимен

преди 3 години

До УменБаба ти е била мъдра жена. Дълго време се инатях на подобни приказки, докато в един момент сам се убедих, че са верни.

14

Василев

преди 3 години

Не можах да разбера какво стана в българското олбщество, медиите отразиха изказванията на един български професор-социолог г-н Мирчев , който в университета беше казал ,че може да се окажем еврейска държава, след като 1% евреи контролират българската икономика, бежанците и ц.иган.ите са необразовани, и българските жени не раждат навреме и повече!Искаха оставката на този професор, имаше и изказване от Шалом и от студенти евреи!Когато някой казва истината това расизъм ли е?Агент Тео Кулеман!ЦРУ!