181

Анонимен

преди 3 години

Караме трошки ,добри заглавие ,е не сме всеки в големия бизнес ,квото и да стане,виждате милиони много за така наречения бизнес ,а те сиромашките има автопаркове от много скъпи коли ,и отново ще се купят нови)подарък от герб за Коледа

180

we

преди 3 години

Честата смяна на колите изобщо не щади природата. За да се произведе една кола се отделят много парникови газове.

179

До Реалист

преди 3 години

Преди 89 си могъл с една заплата да си купиш кола? Или не съм разбрал?

178

Анонимен

преди 3 години

Добре е кво? Като знам колко хора има които карат автомобили от края на 80-те и началото на 90-те погледнете по улиците кво става.18 годишна е направо чисто нова може и евро 2 да има ,ехее я вижте ако можете по регистрацийте колко десетки хиляди са опели голфове и пасати от 90-те хаха.18 год трошки,Тва е все едно да напишете 25 годишна бабичка.:)))

177

Анонимен

преди 3 години

Ама самолетите ни F16 даже още не са произведени.Значи пак сме на първо място.

176

Хемус

преди 3 години

Карам 25- годишен "Сафран",хайде няма нужда да го сменям!От времето е когато се правеха качествени автомобили!Отдавна гъзарията не ми е приоритет!Някои като са решили да се правят на големи еколози,да стимулират и глобяват домакинствата отопляващи се с дърва,въглища,нафта и полиестерни продукти!

175

Реалист

преди 3 години

В Италия колата от лукс стана необходимост през 60-те години на миналия век, а в България десетина години по-късно - през 70-те. За да стане това по нормален начин, трябва работещи човек да може да си купи нова кола със заплатата си, както беше преди 1989 година. Оказа се, че при демокрацията това е невъзможно, но понеже всеки има нужда от кола, в крайна сметка се купува това, за което стигат парите - употребяван автомобил.

174

Zayyya

преди 3 години

Ами в западните кочини как е ? Сменят си колите по пет пъти на ден нали така ! :-)

173

Отечествения фронт

преди 3 години

Ето ги бе..не ти ща ни москвичите ни ладите за които се чакаше се едно ракета си си поръчал а не второкачествен ***. Мога да ти кажа, че въобще не съжалявам за онази мизерия дето беше. Но сега е както си го направиш а не както каже партията та те да събират парите от народа и после да ги изнесат зад граница и децата им да учат на запад.

172

Фалшива новина

преди 3 години

Цитат: Състоянието на автомобилния парк ни подрежда и на едно от първите места в класациите на ЕС за замърсяване на въздуха с фини прахови частици.*Фалшива новина. Това замърсяване го има в София, където средната възраст на автопарка е 11 години, има го и там, където има тецове на въглища. Всички знаят, че замърсяването с фини прахови частици е от отоплението и тецовете на въглища плщс още малко от неизмитите улици, но пак за колите говорят, коитто замърсяват с ФПЧ пренебрежимо малко.

171

Отечествен Фронт

преди 3 години

Абе къде са тук либералите демократите и глобалистите дето врякаха колко лош бил соца ? Само че през соца бяхме всичките средна ръка хора и можехме да си купуваме ладите ,москвичите , и другите марки от соц лагера и то нови . .Имаше и пазари за втора ръка коли но там се водеше пазарлък и колите се купуваха на по ниски цени .Да ама ревяхме за демокрация ,а сега ще караме *** на ЕС и ще си кротуваме ,защото каквото си надробихме това и ще сърбаме сега.

170

Анонимен

преди 3 години

Продаваш нивите,купуваш кола и след 5/10 години нито кола нито земя само един среден в г_за.

169

Анонимен

преди 3 години

Зози, не е задължително да караш нова кола. Дори не е задължително да караш кола..

168

Зозо

преди 3 години

разбирачите тук как си го представят едновременно да сме признато най-бедните в Европа и да караме нови коли? Нещо на *** намирисва

167

Born to loop

преди 3 години

не става въпрос какво може да си позволят един или двама в София, става въпрос за стандарта на масата, на това, което му викат средна класа. При нас такава не остана, за да може да има милиарди за господарите ни. Всичко друго е само лалане.

166

Шопо

преди 3 години

Ама па БМВ-та и Мерджани...

165

До Анонимен 171

преди 3 години

Ами за наличността ти в джоба никой няма да помисли а и не е длъжен. За това предполагам вече си голям и трябва сам да мислиш.

164

Автомонтьор

преди 3 години

Пълен цирк са новите коли , идея си нямате колко идват да ги "оправяме" . Масово хората се отказват от сервиза към марката (гаранцията) защото не искат да дават за изчистване на грешки или диагностика 300-400 лв , жестоко се оливат в цените . Ауди А6 2016-та парче пластмасова *** под двигателя 1200лв ,куриозно е !!! Да не говорим че една 90-тарска машина ще надживее новите сглобявани от шоколадово яйце !!!!

163

Анонимен

преди 3 години

Възрастта на автопарка е пряко зависима от доходите. При 5 до 10 пъти по-ниски доходи от германските, е нормално и автопарка ни да е няколко пъти по-стар от германския.

162

До Край

преди 3 години

Само не разбрах, какво общо тук има плоския данък? Не разбирам от данъци би ли обяснил малко повече?