33

Шефа

преди 3 години

Да ти отложат плащане по кредит ,с три месеца. когато са блокирали производството ти и нямаш никакви приходи си е пак пълна трагедияНе зная Борисов какво се е захилил !

32

Lina

преди 3 години

Нямаш грижи , боцке ти си откровена ча.гар.на- за малкия бизнес няма помощ , но за Пайнера има. Че ако няма каква музика ще слушаш ти? Почти 240000 лв за любимия ти жанр.Няма страшно- ще има на какво да пиеш ракия и да говориш пр.стотии

31

Нищо подобно

преди 3 години

Неплащанията на сводниците ще се калкулирт в по-висок банкови разходи за останалите.

30

анонимен

преди 3 години

До мак 11-годишен медиен рефлекс трудно се губи.

29

Анонимен

преди 3 години

Вероятно Борисов е по голям птестъпник от Божков !?

28

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това банките ще ни одерат кожата по личните сметки

27

мак

преди 3 години

Бизнеса ще оцелее не благодарение на т.лупа, а на "колегите". Много е важно също доверието към владението Му. А медиите кога ще спрат да му дават трибуна през 5 минути, за да се хвали как всичко е цветя и рози? Само в сънищата му е така, само в банкя, мс и нс. Власт и България са различни планети.

26

SHEFA

преди 3 години

-ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА МОРАТОРИУМ-КЪМ ВСИЧКИ КРЕДИТИ-НАЛИ СМЕ В СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ?-ХОРАТА-ЧАСТНИ ЛИЦА- ДЕТО СА ТЕГЛИЛИ ПО 10-20К ЗА РЕМОНТИ И СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РАБОТА!-КВО ДА ПРАВЯТ?

25

Анонимен

преди 3 години

Мораториум не значи опрощаване, а отлагане на плащанията. Тоест забатачване и още по-сигурен фалит. В краен случай ще се натрупат още повече задължения, тоест накрая ще ни завлекат с много повече пари.

24

Анонимен

преди 3 години

Дъмпинга вече започна на нашите банки им давам 6 месеца и ще изгорят във Еврозоната.

23

kirasirrav

преди 3 години

Добре де, а защо не сложат мораториум и в/у бързите кредити и подобните задължения към банки и финансови институции?И второ - ясно е че тези нови заеми всъщност отиват да попълват дупките от предишните откраднати/усвоени/отклонени средства, е, ако може и да се дооткрадне нещо ... берекят версин!! С една дума - територията затъва, единствено разчитам пролетта заради топлото време да се подобрят малко нещата, иначе зимата ще е зле!

22

Анонимен

преди 3 години

Пеевски е разследван в САЩ, това значи край на мутрите.

21

Анонимен

преди 3 години

БАЩАТА НА ПРОСТАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА

20

Анонимен

преди 3 години

Бизнесът иска да прехвърли дълговете си върху държавата и народа.Ново ограбване на народа чрез преобразуване на частен дълг към държавен дълг, който ще плащат работниците и гражданите.

19

Анонимен

преди 3 години

Няма как простия бай *** да сложи умни хора да управляват.Те винаги трябва да са по прости от него.Доказано от 10 години

18

Ау

преди 3 години

Бокич защо пращаш съчева в Добрич за координатор,явно да върти суджука за коледа.нека научи повече за рецептата.ако я обърка д...е да и яко.тя го има.

17

Анонимен

преди 3 години

Луканов обяви мораториум върху външния дълг и всички антисоциалисти го нападнаха.Днес бизнесът иска мораториум върху техните дългове от държавата и пазарните фундаменталисти не протестират.

16

Анонимен

преди 3 години

Комсомолският ентусиазъм на този, въпреки жестоката кризата , в която сме изпаднали и ежедневното измиране на българи, започва да дразни страховито!

15

Бибо

преди 3 години

ГОЛЕМ КЕФ ЗА БИЗНЕСА. ТОЗИ ПАК ШИКАЛКАВИ. А НАЛИ ТЕЗИ КРЕДИТИ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ НЯКОГА. ТЕ ПРИ СЪКРАЩЕНИЕ НАЛИ ЩЕ ПЛАЩАТ?СЪС КАКВО.???ПАРИ ТРЕБЕ БИБИТКО ПАРИ. НЕ ЗАБАВЯНЕ НА КРЕДИТИ.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗаеми не тpябва да се теглят никога, парите са само разменно средство какво е туй ще ти дам 10 долара ама ще ми върнеш 11. Ако сме само двама човека на планетатa тоя 1 долар екстрa трябва някой да го напечата Световния дълг е вече 250 трилиона долара. Откъде ще се вземат да се върнат без война няма да се мине. Ще се плаща със територии който няма кеш. Че да си отворим ние една банка и европейците да теглят от нас при добри условия.