27

Анонимен

преди 3 години

Докато огромните комини бълват пушека от изгорените отпадъци няма да има управия .Градъът не се мие от години и прахолякът се стеле навсякъде като се завихри от движещите се превозни средства .Има места населени с *** братовчеди , където се горят всевъзможни неща и пушекът е адски миризлив.Да не ни заблуждават че димът от дърва е еднакво вреден с всичко друго изгорено от сметищата.

26

Ivo

преди 3 години

Аз пък не искам хибриден автомобил...

25

Анонимен

преди 3 години

Плавно и бавно от 2004 година първо с тандема Борисов, Цветанов, после с Джипси Куин - Фандъкова, София се превърна в Карачи и Делхи.#ВидимиРезултати#работатаосвобождава

24

Анонимен

преди 3 години

Докато ни говорят за автомобилите, когато се говори за замърсяването на въздуха, все по-замърсен ще става въздуха. Това го гледаме вече много години. Замърсителят е отоплението и то най-вече там, където горят гуми.

23

Анонимен

преди 3 години

Когато в София замърсяването с ФПЧ е над нормите, дела на отоплението е над 90%, а на автомобилите е под 1%. С увеличаването на замърсяването расте дела на отоплението и пада дела на колите. При замърсяване 6 пъти над нормите дела на отоплението е над 98%, а дела на автомобилите клони към нула.

22

Да вного просто

преди 3 години

Столицата на България се мести в Пловдив-Стара Загора-В.Търново. Айде чао реституутки.

21

Анонимен

преди 3 години

У наше село почти нЕма автомобили, но и там през зимата въздуха е проблемен познайте защо.

20

Тонката

преди 3 години

поне да беше хубава Фънда, да казваме, че е на този пост за красота :))))))

19

Анонимен

преди 3 години

Софиянци замърсяват въздуха си, а после се сърдят на кметицата... доста неумни хорица са тия столичани :)

18

Зозо

преди 3 години

Когато се изчистим от герб, тогава и въздухът ще се изчисти. герб е смрадта

17

Born to loop

преди 3 години

Фунда да продължава да застроява всичко зелено, пък ние ще хвърляме боб дали ще се оправи въздухът

16

Анонимен

преди 3 години

До фъндиБорисов, докато беше кмет, не предизвика ли аферата Титан, в следсвтие на която цяла София беше зарината от отпадаци месеци наред...

15

Анонимен

преди 3 години

Време е отново за глоби от страна на ЕС към България заради липса на резултати.Нито спират старите дизели, нито имаме субсидии за електромобили и плъгин хибриди. Освен това продължават да си пушат и топлофикациите и комините които горят гуми (имаше една снимка от околовръстното табела как продават дърва, въглища и гуми!).

14

Анонимен

преди 3 години

въздуха замърсяват не толкова автомобилите, колкото мърсните и прашни, немити улици, строежите и инианците, които в иглутата горят гуми, парцали, шпервани плоскости от бо*ука и отработени масла.*** от Самоков е специалист по руски език и по дълъг език. нищо няма да направят, защото няма как да озаптят елекората си. крадци, гласуващи за крадци...

13

ЦИНИК

преди 3 години

Кът спрети колите над 5годин и гатово.Сагъ таралясник могу,пуши,кади,дими па после от въздуха бил мръсен.У наше селу сичко е чисту.

12

Край

преди 3 години

С мяучене по телевизора от увехнала даскаличка не се решава проблем в голям град.Трябват големи топки и здрава ръка:1. забрана за отопление на дърва и въглища в града.2. социалните помощи - бутилки с пропан бутан 3. забрана за движение на неизправни кали /без катализатор и фап филтър/ред в голям град се НАЛАГА с насилие и санкции.

11

Анонимен

преди 3 години

въздухът е комунистически...а пък манталитетът на софиянци е живковистки.целта им е да се уредят с държавна работа,свободно да си крадат и възможно най-малко да работят.

10

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да разчистят бараките в гетата. Когато спрат да горят гуми, дрехи и каквито *** са намерили в контейнерите, тогава ще се изчисти въздухът.Живея в центъра на столицата, бившият квартрал Ючбунар, на по-малко от километър от МС. След 19:00 часа в района почти няма движение, освен по големите булаварди. Не се диша и не мога да си отворя прозореца. В много от къщите, някои от които са на "Жилфонд" са настанени от ония, специалните, които горят всичко.

9

Док

преди 3 години

Транспорта генерира не повече от 10% от замърсяването на въздуха, докато на битовото отопление се падат над 50%. И докато цветните избиратели на партията майка горят в печките си къде що намерят по кофите, някой се мъчи да извива ръцете на собствениците на автомобили. Тежко лицемерие, нямам думи.

8

Анонимен

преди 3 години

Ше са изчисти курами. Този град въобще не трябва да съществува, в сегашното си състояние е един комонистически провален експеримент. Само Лагос е по-зле от София.