25

Анонимен

преди 3 години

Работилата по публикацията е високоинтелигентна и постоянно го доказва. Монолитът е нещо плътно, направено от камък - "литос", от естествен произход и думата никога не се използва за метални тела! Тежало 90 кг. Това на снимката е не по-ниско от 3.5 м. Моля някой да предположи от какъв метал е направено! Титан? Йок!Пунта Мара, Шменти капели би казал дълбокоуважаемият заради ума си наш вожд Винету!

24

Фани Мъ

преди 3 години

В Юта има снимки на демонтажа.Виждас хората които са забили релсата в земята да си я прибират,и после се появява в някакъв друг щат.Когато се появи зад стените на Кремъл,тогава пратете снимки на релсата.От пустинята и баирите няма интересно,всеки може да забие кол там.

23

аз

преди 3 години

някой напушен рекламист е измислил някаква *** кампания, за която трябва да ни държите информирани. докарайте го в БГ и тези 20 кг алумин няма да се появят повече никъде! :)

22

Totenkopf

преди 3 години

Поредните глупости, които за автора минават за нещо като новини, хахах мега сте зле

21

Анонимен

преди 3 години

Вземате един профил неръждавейка на шлайфа,туряте едно кече и си купувате шлайфпаста, полирате до блясък. Снимате се и качвате във социалните мрежи че сте намерили монолита забит във гората и правите следи наоколо от малки крака със три пръста После естествено си прибирате монолита.

20

На теслата дръжката

преди 3 години

Правя монилити всякъви. Ковано зелязо. Рязане по размер и под ъгъл. Слагам мистериозни заварки. Изгодно

19

SHEFA

преди 3 години

КОРОНАТА УДРИ И В МОЗЪКА.

18

Анонимен

преди 3 години

Даже не ме интересува некво парче желязо, че го местят насам-натам по света.Как може да пишете и да се интересувате от такива глупости. Сериозно, вие друга работа нямате ли си?Ако не, то поне себеуважение? Нещо?

17

Анонимен

преди 3 години

Това е сигнал за глобалистите от много напреднала извънземна цивилизация, че, ако не спрат да тормозят хората ще ги пръснат на парчета.

16

Туин Пийкс

преди 3 години

На мястото на единия Монолит открили мистериозен разкъртен бетонен фундамент.

15

Анонимен

преди 3 години

Шорош ги слага.

14

Реалист

преди 3 години

Монолита на Господин Генерал Радев,който кара Госпожа Деси Радева да крещи всяка нощ от наслада?Велик е Генерала,задоволява вече целия свят ,браво!

13

Момо

преди 3 години

На близки кадри се виждат нитове и заварки. Монолитът май не е монолит.Сигурен съм, че ще се окаже модерно изкуство или част от рекламна кампания на нещо или някой си.

12

Омонимен

преди 3 години

До АнонименКакво е "ЧЕПират". Звучи мега неприятно Хах...

11

Хаха

преди 3 години

Румънските ...бързо ще я наберат.

10

Анонимен

преди 3 години

Това е станция на извънземни.Сега ще чепират румънците,щото с ваксината няма да успеят.Ауууу,много лошо.Добре,че ние сме остров на спасението,щото никой не иска да идва при нас.Ни мигранти,ни извънземни,ни инвеститори.

9

Анонимен

преди 3 години

Що ми изтрихте въпроса? Каква е тая отчаяна цензура? Питам на какво е долнопробната реклама? Да не ви развалям играта?

8

Люк Скаймокър

преди 3 години

Това е замразения Хан Соло разнасям го като прани *** из галактиката да не го намери Джаба Хътянина!

7

Анонимен

преди 3 години

Ааааа,не!Ревнувам.Защо извънземните са избрали Румъния,а не България.Да не са се уплашили от краля-слънце да не ги изгори?

6

ууу

преди 3 години

Има една серия от хорърите на Кинг -- идват на Земята ангелите(извънземни), за да я изчистят от хората. Как? С излъчватели пръснати навсякъде въздействат на мъжете да избият жените. Остават само мъже .... докато измрат и те.