11

Пийте една

преди 3 години

студена вода

10

vlady

преди 3 години

Не, при онлайн поръчки често се налага да се разчита на съдействието на служителите на Арменска Апостолическа Църква както е било регламентирано още в Османската империя.

9

Анонимен

преди 3 години

vlady, ти да не си някой отец, само за протопрезвитери пишеш, смени плочата

8

vlady

преди 3 години

До чорба/кашаСезира се архиереят на съответната епархия на Арменска Апостолическа Църква или католикос Карекин II Нерсисян, ако клиентът и търговецът са от различни епархии.

7

чорба/каша

преди 3 години

Онлайн поръчката не идва, какво да правим?------------Пратете ми момата от снимката като компенсация...

6

Анонимен

преди 3 години

До 6Моя е грешката, трябваше да се уточня. Това ресто ми е от квартален хранителен магазин. Не е от онлайн поръчка. Просто исках да споделя.

5

Анонимен

преди 3 години

До 4,кви гурбетчии бе момче. Влизаш в българския сайт гледаш пералня за 800 лева. Влизаш в амазон.де, настройваш езика и виждаш същата пералня за 320 евро. Куца ти математиката или що.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе днеска си гледам рестото от вчера...що да видя...1 ЕВРО ресто. Тва на кво прилича? Верно, че гурбетчиите имат много евра и сигурно плащат в евро, но аз не разполагам с евро.

3

Анонимен

преди 3 години

От Германия например доставката е около 10 евро, но пък техниката е по-евтина понякога и с до 50 евро, а качеството е несравнимо по-добро. Няма да се натъкнете на някакъв боколук с руски или турски етикет зад гърба, което е гаранция за снижени критерии.

2

Анонимен

преди 3 години

Хора, не купувайте от български търговци, продават стока, която не е предназначена за българския пазар. Последните две техники, които поръчах бяха за Русия, а качеството им е под всякаква критика. Купувайте си от Германия, Австрия, Англия и го набийте на разни технополиси, емагове и такива боколуци, които ви цакат с топла бира.

1

Анонимен

преди 3 години

А какво правим при заведен и спечелен диспут,върната сума и впоследствие получена поръчка!!!!!!!!