22

Анонимен

преди 3 години

В Аржентина има голяма българска общнос , на емигранти от преди първата свеъовна война.10 гогини българин е бил гобернатор на северната провинция Чако.

21

Фани Мъ

преди 3 години

Дон Диего от 20-тина години е споменаван основно с приемането му по спешност по болниците и клиниките.беше човек на живота,и изобщо нехаеше колко дълго ще живее.При него качеството беше над количеството.Здравето му беше разклатено от години,и се знаеше че е болен от сърце,това за операциите на мозъкът не го знаехме до скоро.Поигра си,поживя си и това е драги ми Смехурко.Останалото е храна за папараци и журналисти неудачници.Бог да го прости,голям играч беше.

20

ikar

преди 3 години

До АнонименАко се добавят и потомците на емигрантите от началото на века насам, ще станат два пъти повече! Просто в материала някой търси сензация, за да покаже колко сме велики ние българите, дори и при тъжната новина за смъртта на Марадона. Позор!

19

ШибиРиби

преди 3 години

Ходя си аз в сентрал парк и нещеш ли гледам ryено и до него накъсани парчета вестник труд . Викам си велик народ сме

18

цццц

преди 3 години

тоя пич колко кока е изфукал , арно живе толкова.

17

Анонимен

преди 3 години

Не може. Бягай го напиши в дневник.

16

?

преди 3 години

Може ли да е от руски произход не от български.?

15

Анонимен

преди 3 години

Ама той Марадона е македонец не знаете ли ?Казвал се Македона, ама се преименувал..

14

Handel

преди 3 години

"Д-р Димитров със сигурност е наследник на български емигранти,"И сега какво? Да се гордеем ли с това?Между другото - едва ли има човек в Латиснка Америка, който да няма някакви европейски корени освен първобитните племена (ако все още има, а не са превърнати в туристическа атракция) в джунглата по Амазонка.

13

Анонимен

преди 3 години

Браво на българина. Издигнал се в чужбина и работи успешно Мисирката не е годна чепиците му да лъсне.

12

До 8

преди 3 години

Правилно.Канна Рачева не е изолирано явление.Папарашка джурналистика.,,Българска следа,,Брей,че злоба.

11

До 4

преди 3 години

,, медийна слава,,и пари.С толкова дълъг стаж като наркоман, цяло чудо е,че досега оживя. Просто в последните 30 години човекът беше сянка на самия себе си.

10

Анонимен

преди 3 години

Мисирката написала ,,БГ лекар,, все едно че е номер на автомобил.Не може ли поне името на страната да научат как се пише. Че не са български журналисти личи по всичко.CNN би ли съобщил за ,,USA physician,, или Посолството им направо ще изпрати нота.Аман от ***.А по същество - прави се рутинен одит. Явно наследниците и застрахователите са яхнали метлата.

9

НКК

преди 3 години

Каква Българска връзка. Само име и фамилия са като на нас, той си е аржентинец. Ако пишем така за всеки граданин на САЩ, ще имаме връзка с почти всички страни в света за нещо свършено в САЩ.Българска връзка ако този доктор е завършил в България и е емигрирал сега.

8

Анонимен

преди 3 години

В стремежа си да да пласират каквато и да е в сайта мисирките откровено започват да съчиняват. Този Пабло е толкова българин колкото и Дилма Русев бившия Президент на Бразилия.

7

Анонимен

преди 3 години

Ясно, пак български лекар...

6

Фен

преди 3 години

Господ си го прибра чиляка да шмърка в облаците бело на воля.

5

Анонимен

преди 3 години

Е какво от това,че е подписал документа за освобождаването на Марадона от болницата.Нали не той е извършил операцията и не той се е грижил после за него.Аман от нихилизъм.Все търсим българска следа,макар и негативна.При повече от два милиона българи в чужбина,нормално е някои от тях да са лекари,професори,икономисти и т.н.

4

анонимен

преди 3 години

Търсят под вола теле! Марадона години наред се е дрогирал, сега лекарите виновни! Същото беше и с Майкъл Джексън! Те, известните си съсипали живота, дайте сега да съсипем нечий чужд живот! Някой яно търси медийна слава!

3

Анонимен

преди 3 години

А баба Мара и Дона няма ли да ги раследват за тайна роднинска връзка с Марадона?