133

Анонимен

преди 3 години

А защо правиш деца безконтролно, не е ясно.

132

Анонимен

преди 3 години

Тук пък една шменти капела пита защо имала три деца. Ами, без деца как ще съществува България, затова питате ли се? Трябва да се смята за нормално едно семейство да има три деца, за да не изсъхне коренът ни. Изобщо сит на гладен не вярва, лесно е да се дават съвети от страни, но главното е, че държавата не си е на мястото

131

Приказки от 1001 нощ

преди 3 години

Тия явно са неграмотни.Сега техника има бол. За 300-400 лв. можеш да си вземеш идеален десктоп втора употреба със камера, микрофон и всичко непроходимо. Базовата периферия на едно PC 150-200лв.Интернета ти е 20лв на месец. Със 1500лв. кредит могат да вземат 3 компютъра и един рутер за 3 години им излизат по 50 лв. на месец.

130

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив цялото Столипиново е с безплатен интернет.

129

Свиня

преди 3 години

Ай стига глупости...Педерисимо пари веднага....Не знам дали някой се връзва на тъпотиите в статията....

128

Лъжа е!

преди 3 години

Това са някакви сватбарски писания! Не вярвам Ния да е толкова плоска, че да я пързалят с тия ваучери. За 22 лв Виваком осигурява 200 канала ТВ за 2 телевизора и 100Мб интернет НА МЕСЕЦ! какви ваучери, какви 300 лева? Обикновено такива "родители" пушат/ и двамата/, пият всеки ден и са първи в списъците за помощи. А сега е моментът да изкярат по един лаптоп и безплатен интернет! Нали сега за такова семейство дават над 1000 лева помощи МЕСЕЧНО!

127

Niki13

преди 3 години

Какви са тия глупости "Ваучерите обикновено се изчерпват за 1 ден, а най-евтиният от тях струва 10 лева." т.е. на месец 300 лв за 20-30 лв на месец ще имат супер интернет за цял месец и на всеки 2 месеца да купуват по един таблет статията явно е манипулирана

126

Анонимен

преди 3 години

До ЛудкоКой Ви излъга, че учителите имат служебни телефони - сигурно са единици тези, на които са предоставени. Нито интернетът, нито сметките за телефон се заплащат от училището/държавата/общината. Раздават им допотопни лаптопи НР от 2008 г. с Windows ХР. Ремонтът им е с лични средства. Това се случва в областен град.

125

Стига глупости..

преди 3 години

КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ С ТАЗИ СТАТИЯ??!ЧЕ БЪЛГАРИТЕ, СМЕ ПРОСЯЦИ ЛИ.....??!!АЙДЕ, СТИГА КОМУНИСТИЧЕСКИ УНИЖЕНИЯ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.!!!!!!!ЖИВКОВИЗМА, УМРЯ!!!СОЦИАЛИЗъМА---СЪЩО!!!!

124

Анонимен

преди 3 години

До бедна Българио,Половината България е в чужбина а другата част е тука...

123

бедна Българио,

преди 3 години

До Така еС емигрирали навън 3 милиона!

122

оцеляваща

преди 3 години

Не е задължително хлябът да се купува.Като е в къщи по цял ден,не е срамно,нито нещо сложно да се направи хляб.Ама нали *** все гледат да легнат някъде или да седнат,вече и да ги съжаляваме,че къщна работа има.Защо е родила три деца,като е много бедна.Само те ли правят секс?И ние правим,и може би по-качествен,но не чакаме някой друг да ни ги храни или да ги предлагаме да проституират за да печелят за родителите си. Така,че пишете качествени статии,а не глупости.

121

Лудко

преди 3 години

Защо купува ваучери?Що не си прокара стационарен за 5 лв??? "Звънкам на госпожата и тя ми казва домашното, каквото трябва да пиша"Пълни глупости! Всеки класен има служебен телефон. Да не говорим, че имат и личен.Стига са драматизирали.Това е ФАЛШИВА НОВИНА!

120

Анонимен

преди 3 години

Това са поредните братя от другия етнос или с такова мислене. Да каже колко таблета остави в заложната къща, 0 внимание на такива без представени убедителни доказателства. От у-ще че нямат таблети, от кмета за фин. състояние на населеното място и спец. за персоните, от соц. грижи и подпомагане и т.н. ...

119

добре де

преди 3 години

Виждаш, че си имала труден и беден живот, е па що си родила 3 деца, като продължаваш да живееш същия скотски живот. Ромлянски неволи.

118

Анонимен

преди 3 години

До ПриятелНикой не е виновен,на който и да е друг,че получава 600 лв.месечно.Инвестицията в образование лично на мен ми е коствала 22 години от живота ми,а на някои други и повече! За пари да не говорим,трудно могат да се сметнат!Има и друго,никой не започва веднага на висока позиция и с огромна заплата!

117

Асас

преди 3 години

Не мога да разбера какъв е проблема..На тази жена и излиза много скъпо с тези ваучери.. Няма ли кой да и каже да се прекара интернет... Ще струва 20 или 30 лева на месецНе знам какво точно се коментира...

116

Браво

преди 3 години

До Анонимен 131Само да вметна, не стига ли, че работим, за да ги храним? Сега какво, и живота на болните хора да похарчим за ромовете ли?

115

Анонимен

преди 3 години

Само да вметна, че на цената на едно скъпо-струващо лечение без гаранция за успех за човек с тежко заболяване с малки шансове за оцеляване сигурно може да се осигури безплатен интернет за доста бедни ученици в България.

114

Непознат

преди 3 години

До ПриятелАко си правиш хляба сам и имаш домашни мляко и сирене, разходите за храна падат драстично. Щом си на село, все ще боднеш нещо в градината, а и кокошчици ще подхраниш 2-3. Остават ток, вода и неизбежния булсатком (без него колиба няма). А за децата се осигуряват таблети (които скоро се озовават в близката заложна къща).