15

Анонимен

преди 3 години

Някои да се е сьмнявал

14

Анонимен

преди 3 години

А какво значи "верифицирам"на фитешки-билю,билю?

13

Активист на БСП

преди 3 години

ГЕРБ краде на всички нива в държавата! Долу ГЕРБ !

12

era

преди 3 години

тогава защо плащам здравни осигуровки. С парите, който плащам на месец за ЗО спокойно мога да си позволя здравна застраховка, която ще покрие доста процедури или поне повече от това, което ще получа от НЗОК. Излиза, че така ли иначе си плащаме навсякъде, дори и в държавните болници. Тези ЗО са напълно излишни и са средство за личностно обогатяване на тесен кръг от хора в държавните болници, а доста обикновенни лекари работят за жълти стотинки. Като резултат имаме имаме една порочна система

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен12Така де!Ама поне не заразявай околните, просто щото си шашав.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧе аз ако вляза в болница ,така или иначе съм пътник.Двама мои познати като влязоха в болница във Варна защо не излязоха.И да пукна няма да свърши света , и за другите важи същото.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен9А като почнеш да не можеш да дишаш - за НИЩО НА СВЕТА не ходи в болница - мри си у дома!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ама брой де - останали са тримца само.

7

Анонимен

преди 3 години

Никога и при никакви обстоятелства не могат да ме принудят да си направя платен от мене тест .Ако някой иска да знае , дали аз съм болен - плаща ми теста и разбира. А резултата изобщо не ме интересува.

6

МНЕНИЕ

преди 3 години

Личните Лекари трябва да се Закрият . Те са едно звено в Здравеопазването което взима около 50 % от Здравните Осигуровки на Хората . Трябва да се върнат Стандартите от СОЦА - Поликлиники с ВСИЧКИ КАБИНЕТИ - включително и Стоматологичен , Една Линейка и Дежурен Лекар . Електронни Здравни Картони .В Момента Личните Лекари са с Огромен Комфорт - няма Пациенти , седят си в Дома и говорят по Телефона - в същината на Пандемията само Генерират Доходи от Здравната Каса за Абонираните си Пациенти .

5

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`След 10 години, ще има разпад на социалноосигурителната система.`-- А.СемовВиждаме колапса на Здравеопазването тук.За бедния е Здравепогазване.След няколко години - Фалит Бг или нови големи дългове - все тая.

4

Анонимен

преди 3 години

За какво ни е НЗОК, щом не вярвате в в вируса.

3

Анонимен

преди 3 години

Абе знае ли някой колко % останаха глупрендерите, дето още си мислят, че вирус няма?Те голяма част поизмряха, някои преболедуваха и вече са на друго мнение, ама колко останаха?

2

Тончо

преди 3 години

НЗОК- тотални мушенгери, лъжци и крадци. Резултатът--сегашната здравна система.

1

Анонимен

преди 3 години

НЗОК е тумор и масов убиец на българи!Докато не се изреже този тумор и не се разбие монопола на тая гнусна, крадлива шайка ще е дори и по-лошо.