15

Гост

преди 3 години

Журналистите, Моля, правете разлика между лекарства и хранителни добавки!

14

Анонимен

преди 3 години

незаконни добавки в незаконни сайтове - срам и ужаслипса на лекарства в аптеките - няма проблемкакво очаквате, да легнем да умираме, докат се подготвят за пандемията - ей наскоро и план приели...

13

бг

преди 3 години

До АпокалипсисMeronem - 30 лв дозата, терцеф е 2 лв дозата... какви 300-400 лв те гонят

12

Анонимен

преди 3 години

Освен това, хванете се научете, лекарството се изписва с официалното му име, не с търговската му марка. Азитромицин е антибиотикът и той е един, производителите и съответно търговските марки са много. Толкова е просто, ама трябва малко акъл. Защо в България лекарите не са задължени да изписват лекарства с официалните им имена, а не с търговските им марки? А да, защото всички са на хранилка някъде.

11

Анонимен

преди 3 години

Какво се правят, кой знае кой техен човек е изкупил хепарина от аптеките. Кой ти дава хепарин без рецепта, това са пълни глупости. Пък силденафила трябваше отдавна да е одобрен в БГ, защото това е мощно съдоразширяващо лекарство, което се използва за определени белодробни болести. Защо не е разрешено те си знаят. Общо взето драмата е малко футболна - ако някой не иска да си купува лекарство на 3х цени, няма да си го купува, какъв е проблемът?

10

Активист на БСП

преди 3 години

Е не ги ли отпускат срещу рецепта?

9

SS

преди 3 години

Защото лекарствата по аптеките са много евтини затова хората ходят до Одрин.Пълна трагедия сме.

8

А у нас грабеж

преди 3 години

Гърция въвежда по ниски и контролирани цени на тестовете за вируса и всички предпазни средства.

7

До кога така

преди 3 години

Агенции организират пътувания до Одрин зада може хората даси копуват евтини и истински Лекарства. А уж сме в ЕС.... Срам и позор.

6

Апокалипсис

преди 3 години

Стига с тези азитромицини!Истинските антибиотици, които вършат работа при тежките пневмонии, струват по 300-400 лв за една доза. За 10 дни по две вливания, ще трябва да се бръкнете с около 5 хиляди евро. За справка виж Меронем(меропенем), Терцеф и др. подобни. Не са за простолюдието...

5

Анонимен

преди 3 години

Това е демокрцията черна борса няма държавен контрол всеки купува продава и прах от тухли ще гълта ако му кажат разни псевдоспециалисти

4

Анонимен

преди 3 години

трябва да си много, ама наистина много и безобразно ол и гофренясал да се самолекуваш и да търсиш лекаства на черно. Говоря за масовата мания да се закупуват и ползват лекаства без съответната рецепта(да поясня, не говоря за частни случай! спестете си коментарите в тази посока, само ще затвърдят следващото изречение.). Това само показва интелектуалното ниво на нацията.

3

Немеца

преди 3 години

А тъпите гербаджии в лицето на тъпата прокоратура и неговото лице Гешев тръгнаха да съдят председателката на Българския фармацефтичен съюз Асена Сербезова за интервютата в които каза, че ще има недостиг на лекарства. Гадна *** настанила се по върховете на властта. Мутри. Хунта, която не се интересува от нищо, а и да иска не може да се справи с нищо, просто защото умствения им капацитет е толкова.

2

Анонимен

преди 3 години

Завишени са на макс! Поне 5 пъти по-евтини излизат!!!Къф ми е варианта? Да умра от глад или да рискувам с другите? Ами ще рискувам с другите!!!

1

До 1

преди 3 години

Лъжеш се!Герб купуват лекарства с държавни пари, после реекспорт, а за хората черна борса с фалшиви лекарства дори :))