19

><

преди 3 години

Моите кучета се хранят и живеят по- добре от повечето коментиращи тук. Злобата ви е разбираема. Скоро ще ви избият с ваксини и ние (тези които Господ вече маркира) ще си живеем в хармония с животните.

18

Анонимен

преди 3 години

"Стопаните се чудят как да опазят любимците си от отровата". ЕЛЕМЕНТАРНО!!!! Като спазват нормативните разпоредби касаещи отглеждането на домашни любимци!!!! Да, ама не! Ние ще нарушаваме и всички са длъжни да ни пазят!

17

Анонимен

преди 3 години

ОТ син и сив прах--НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е УМРЕЛ!НАЛИ, ЯДЕТЕ ЯБЪЛКИ ПРЪСКАНИ СЪС СИН КАМЪК!???ЩО НЕ СТЕ УМРЕЛИ ВЕЧЕ... ХАХАХААА??!

16

Обективно

преди 3 години

Обичам животните. Но не повече от децата. По улиците е фраш с кучешки*, които са доста опасни за децата. Кучешката тения е бич вече. Питайте хирурзите. Поне си прибирайте кучешките изп.раж.не.ния. - не съм видял досега някой да го прави.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако имате проблеми с бездомни кучета и котки можете спокойно да се обърнете към местните власти!Психологията на малките деца е да пробват всичко, което е интересно на цвят - дори и синята отрова за животни!!!Ако сентенцията на "гражданина" е да уморим всичко, което не е мое, тогава сме за средна Азия , а не за Шенген!Ако дете бъде отровено от антисоциални елементи - Ще ги намерим! И не само тях, но и тяхните родители, деца и т.н.Антихуманни и нечовешки мерки, но ни е сме си БГ;)

14

Анонимен

преди 3 години

Напълно го разбирам този който е хвърлял син камък. Не е нормално пред всеки вход да има по 10/11 котки и да се хранят и *** покрай входа. Същото е и за кучетата. Та нали деца играят и се разхождат. Когато няма закон за тези които си изхвърлят кучета и котки идва закона на джунглата. Не е ок ама не се издържа.

13

Анонимен

преди 3 години

Кучетата и котките разнасят КОВИД зараза!!!

12

Qwe

преди 3 години

Когато спрете да храните бездомните животни, ще спрът и да ги тровят. Гаража ми е опикан и *** от котките, които всеки ден ги хранят група съседи. Разбира се не си ги прибират в апартаментите и след като им обръщам внимане отговора е " еми ние какво да направим?"Всяко мое действие ще е зверство срещу животните.

11

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма, но за съжаление са малко отговорните за домашните си любимци. Основно са комплексарите. Скъпите кайшки, елечета, храни, креватчета и играчки не изчерпват задълженията и отговорностите към домашния любимец. А ловно, бойно или от големите породи в апартамент си е отвсякъде НЕХУМАННО отношение към животното! Ама кой обръща внимание на този факт? "Специалистите"от 4лапи това не забелязват. Но дворните кучета по селата им бъркат в очите. Били безплатни"аларми".

10

Анонимен

преди 3 години

Не познавам и не съм чул да има обективен кучкар.

9

Анонимен

преди 3 години

КОГАТО КУЧЕТАТА СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА КОГАТО ТРОТОАРИТЕ СА ОПЛЕСКАНИ СЪС *** ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕМ ВЪВ РЪЦЕ

8

Анонимен

преди 3 години

Пуснало се е по къс месо наръсено със син прах!? Веднаха въпрос. Кучето на кайшка и намордник ли бе? 55кг е!!!! Сега не е топло да се оправдават за намордниците! А колко го социализирал и дресирал показва това, че се е спуснало по парче месо на улицата. Вместо неефективни контрол и глоби, просто парчета месо с карфици или син прах. Не е хуманно и да гледам наръфани лица или дупета на деца по медиите, ама.....оправия по хуманен, човешки начин с кучепоклонниците няма.

7

Анонимен

преди 3 години

Заради такива хора кучето от малко се учи да не пипа нищо от земята и да се храни само по команда.

6

Анонимен

преди 3 години

"Това не е хуманно и не мога да разбера причината за такива действия. Камери в района няма и явно от това се възползват тези хора"Кое не можеш да разбереш? Целият град е "миниран" с кучешки ***. Явно бездействието на институциите са накарали някой да вземе нещата в свои ръце.

5

Ямболски цървул

преди 3 години

Кармата си знае работата.Преди няколко години един беше изтровил котките в квартала.Мина половин година и почина от рак.

4

анонимен

преди 3 години

Този син прах е отровен и за хората и най вече за децота играят с топка и колело като карат този прах се разнася и се лепи по хората.

3

Анонимен

преди 3 години

България се напълни с всякакви днешно време, добре, че изчезваме с бързи темпове.

2

Анонимен

преди 3 години

Ами научете си кучетата да не ядат от земята. Едно от първите неща които трябва да знае след "седни".

1

Войко

преди 3 години

Син камък.