48

Анонимен

преди 3 години

хаха

47

Сега

преди 3 години

Става страшно политици мамят ваксини фалшиви.Голем бъркоч.

46

мода е бе

преди 3 години

Сега е модерно да си начyкват разни вакси. Като отмине модата на ваксите ко ше праят хората ? Изобщо големо шоу и циркове - само пуканки и виски да има.

45

Анонимен

преди 3 години

Що не пишете новини за пеевски. Американския сенат се е самосезирал да разследва пеевски, а вие нищо по въпроса.

44

К'во праим?

преди 3 години

Мародерстваме една бедна държава на Балканите. Като няма нищо за крадене повече от нея минаваме към следващата, после към следващата, минаваме към централна европа, северна европа ... Прозрачни сте га.до.веееее.... Целият съюз искат да подпукат и навиха Великобритания да духне ... Няма да им се получи, поради извънредната пандемична ситуация ... и поради това ... и онова ... и те тама те и онова те ... Абе общо взето вштм.

43

A колкото до ваксини

преди 3 години

То същата ситуация, като с един от най-старите народи в Европа незнайно защо който сте решили да пожертвате. Действат, ама не точно има малко странични ефекти, не бе не не са такива каквито си мислите ...оцеляват си хората живеят си, коронавируса не ги хваща. Не предизвикват стерилитет ... повечето случай ... малко е трудно да се направи такава ваксина дето напълно и изцяло да спре РНК вирус, особено такъв дето атакува като тоя ... Изненада - САЩ са лошите в страшния филм с ЕС, не Русия. Да ЕС!

42

И сега ще ме питаш:

преди 3 години

Защо давам такъв акъл?Еми то да бяха американците поредните окопатори ама те първични и вторични окупатори,нали като първостепенни и второстепенни разпоредители на бюджетни средства или като първостепенни и второстепенни мародери,но най-вече най-вече заради нациския окупатор,последния от третия райх,но второстепенен окупатор,та заради него с най-голямо удоволствие давам акъла Джони да иде да си поговори с Резнов,нали да им осигурите срещата и после светът ще е различен.What a wonderfull world!

41

Анонимен

преди 3 години

ОПГ ГЕРБ ЯКО ДРАПА ЗА ВАКСИНИТЕ

40

Джони знае правилата

преди 3 години

Ако го хванат ... ония преди него знаят, че са го хванали, обаче пряка намеса няма. Изваждат го странично по диагоналния метод, обаче не и от Резнов. От Резнов няма измъкване ... Метафора за ветеран от втората световна война дето първото му семейство беше избито от нацистите и той едвам оцеля. Московска легенда е Резнов. Въпреки, че името му не е Резнов, но все пак Джони ако падне в ръчичките на Резнов или сина на Резнов Джони ще пее, ще пее цяла нощ и цял ден ...

39

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе!!???Вие признахте една престъпна мрежа, която управлява България и отказахте да подкрепите българския народ, сега сигнализирате за възможни престъпления с ваксините.

38

Handel

преди 3 години

До Анонимен 41Дррбната разлика е че в Италия престъпните мрежи се наричат "мафия", а в България тези престъпни мрежи се наричат "правителство"

37

Анонимен

преди 3 години

Че това новина ли е? Та ние си го знаеме. Ваксините ще бъдат разпространявани именно от престъпни мрежи!

36

Джони съществува:

преди 3 години

Е Джони съществува на много места, кой го знае сега с какъв паспорт е ... той Джони има много имена, но както Джак си носеше в портфейла един долар 50 години само да си напомня, че всеки долар от врага се равнява на 10 от неговите и всичките му кредитни карти. Рядка реликва е ... от ония дето много имена и много самоличности имат обаче според собствената си държава той не съществува като физическо лице, той е конгломерат от лица. Резнов още ли мразиш нацисти приятел ... той знае много за тях ...

35

Не съм бил точен:

преди 3 години

Добре Джони така да го кажем в 50 процента от операциите на Джак беше пряко замесен, в 49 процента от тях наблюдаваше информацията и се досещаше кой какво е направил и в 1 процент от операциите беше много отдаден да ги приключиш с идеята колкото по-късно толкова по-мръсно...

34

Анонимен

преди 3 години

Атака, мачкайте, хаквайте всичко, нека излязат тайните вещества с които се тъпчат тези спринцовки на смъртта !! НЕка всички раберем какво се слага вътре и с каква цел !Страшният съд идва ! Предайте се още сега, корумпирани елити, и ще лежите само и единствено до живот!Ако набодете дори и само един наивник с тези смъртоносни спринцовки, ще бъдете подлежени на нечовешки мъчения от разгневените народни маси по цял свят !!Отстъпете и ще живеете нормално като затворници,иначе иде АПОКАЛИПСИСЪТ!

33

И аз бия тревога:

преди 3 години

Уважаеми дами и господа една истинска и неповторима реликва от "Студената война" забъркан в половината каши на света и много добре знаещ за какво му говоря. Отговаря на позивната Джони - внимателно да бъде съпроводен до североизточната граница. Може да не слагате етикети: "Fragile" и "Handle with care" както и от ония пласмасовите торбички с пукащите се балончета. Съпроводете реликвата, че има да ОБЯСНЯВА. Поздравете Резнов от мен ...

32

ha ha

преди 3 години

от 'достоверен източник' разбрах че Цар Киро (с Мента Стоянова) вече почнал да ги произвежда ваксините в пловдивско - по доходно било от алкохола)!

31

Анонимен

преди 3 години

Краде който може,такива като нас слушат и изпълняват каквото наредят "началниците"

30

Василев

преди 3 години

Ваксината е новият етап във военностратегическите войни на Новият Световен Ред!!!Новият Световен Ред иска да чипира и да има възможност за създаване на едно световно аналитично звено от гениални умове, които в критични моменти за населението и планетата да дават решения и да предпазва хората от грешни ходове!Агент Агата Морфис!ЦРУ!!!

29

не се съмнявам

преди 3 години

не се съмнявам ,че ОПГ ГЕРБ ще намери начин да напълни чекмеджетата на вожда благодарение на ваксините за ковид.Бойко колкото повече хора е ограбил толкова по-сладко спинка