160

Др.

преди 3 години

Другарката ни нинова заедно с др. РадеФ винаги имат план,само те Ша ни управят. Ще ни оправят както винаги когато са имали възможност. Амбициите им ще ни доведат до,,,,купонна система.

159

Кака Деси

преди 3 години

Аз поемам всичко. Моя се успа нещо!

158

Анонимен

преди 3 години

То и президент няма...

157

От сега си прави

преди 3 години

устата:"Няма премиер?Е,как да няма,аз за какво съм?Само ме изберете ипо селата каменните партизани ще оживеят,празните шадравани ще сенапълнят,от пресъхналите чешми ще потекат мед и масло,буренясалитеградини ще се напълнят със зарзават,когото ще товарим на влакове забратския СССР.Икономиката ще е планова(без частната собственост надругарите от БСП),а БСП ще казва кой къде да учи,работи,живее.Ще излвзем от НАТО и ЕС и ще отидем в руска евразия.Долу материалното,бедни,но с комунист.идеи.Ура

156

Браво на Курни!

преди 3 години

Умна си, като Жабока от Дс( оп, ДСБ), дето ще прави коалиция с тебе, Маямата, Сливата, Запалката и ще изкъртвате ББ. И после какво?

155

Голям майтап

преди 3 години

Старата фарисейка отишла да помага като санитарка в Ковид отделение наизвестна болница.Тя била обладана от благотворителност и искала да вършиинкогнито добри дела(да и се зачитат като дойде Страшния съд).Да,ама лошижурналисти(я Симов,я някой друг им е подшушнал)разбрали и разкрили помедиите анонимността и(предизборно да и се възхити цял народ как е изтъканаот човеколюбие).Трябва само,за да се потвърди информацията,да има видеокак сменя памперси,облича и храни възрастни пациенти и почиства.

154

80%-иидиоти

преди 3 години

Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите в БСП за *** ?

153

Провалилата се БСП

преди 3 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

152

Кандидат-премиерка

преди 3 години

Ах как ми се иска със скъсана крушовска ризка...Да хвана премиерското място и да харча, харча, харча....Тез пусти евромилиарди,дето не ми дават сън

151

sofeto

преди 3 години

Айде бе "слоницата", кога ще станеш санитарка или си само за парлама?

150

Бай Курти

преди 3 години

Корнито имало план.Голям майтап.Че БСП освен да краде и фалира държавата, друг план няма.Нормален човек никога няма да гласува за вас.

149

Анонимен

преди 3 години

Те имат план за миналата, имат за бъдещата пандемия, ама за сегашната нямат!

148

Анонимен

преди 3 години

Те точно твойте планове Корнелке, ще затрият и без това стопяващата ти се партия.Не гледай Бойко ,ами се виж ти какво стори и на къде караш ,,столетницата"!

147

Анонимен

преди 3 години

Луда, луда жаба

146

До 135

преди 3 години

Мъдростта е страхотна. Напълно съм съгласен,но изпълнение няма. Защо дадохте власт на Бойко Методиев Борисов - изявен комунист - 12 години да краде. Не може само с лозунги ,другарю .

145

Г-жа

преди 3 години

Лъжа пак се изходи.

144

Тонката

преди 3 години

НБямало Премиер:):):):)Има има и то от над 10 г един и същ Премиер избира Народа:):):)

143

ГосТ

преди 3 години

Говорят измекярите за ценз на гласоподавателите, но много по важен е ценза за народните избраници. Кога ще има фейс контрол най накрая? А? Даже у кръчмите на абигеловия има, а у народното събрание - не ?!

142

Анонимен

преди 3 години

Корни-Яга

141

Анонимен

преди 3 години

Тая леля коя беше?Лелята с която плашат малките деца ако не си лягат рано! :)))))))