37

До 24

преди 3 години

Храната на болните е диетична.Винаги е била различна от тази на дежурния лекар.За съжаление много медици се нуждаят също от диетично хранене, но у нас по традиция такова не им се полага.Неясно защо.По различни,, парагграфи,, се отпускала болничната храна и тази на персонала и други такива обяснения.От години си носим храна от къщи. Храната на Фирмите- спонсори и други благодетели също предизвиква киселини.

36

Факт

преди 3 години

Съвсем точно. Може би и от замразени мамути и други животни в ледниците. Тепърва ще се изследва и разбира откъде и откога е този РНК-вирус. Освен ако не е смес от животински и мумиен произход, забъркана в някои лаборатории...

35

там е разковничето

преди 3 години

вируса дойде от тия дето ръчкат,гробовете на фараоните от там и то умишлено на Рам и Тутанкамон и др. за вируса

34

Анонимен

преди 3 години

Ами ще плачат, като не са учили за сестри. Различна е учебната програма и е разбираемо да се чувстват не на място.Само санитарки става от тях в тия ковидотделения.

33

Операционна Сестра

преди 3 години

Оооо, много бързо ще свикнат . Измирали са ми пациенти на възраст от 3 до 87 години . Даже залагаме за часа на смъртта . Който познае печели снимка с трупа . Още са младички и неопитни , но ще попаднат на някоя дърта ,като мен която ще ги вкара в пътя.

32

а н т д

преди 3 години

и в библията го пише,човечеството ще дойде време,лъжата да приемат за истина,ето времето е дошло,който устои в истината,ще има вечен живот,тежко на приелите лъжата

31

Анонимен

преди 3 години

на чужд гроб никой не плаче,стига с тоя измис. вирус

30

Pen

преди 3 години

Журналистчета айде да си го начукате отзад вече с този Ковид , мама ви проста продажана. Нещастници...

29

пенсионер

преди 3 години

я оня от Шипка да се покаже и отново да заяви че вирус няма , а Бойко само но плаши !

28

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност не съм психопат, Чебурашка, и ти го знаеш . Пак прочети заглавието и обърни внимание, че те плачат принципно за пациентите с Ковид. Каква е разликата с това някой да изпитва страдания от друга болест и накрая да почине от нея? Мислиш ли, че тежка пневмония след нещо друго е по-лека от тази при Ковид?Ако беше написано,че плачат от тадост, когато се роди дете сред всичките лоши новини около нас можеше поне да звучи красиво. Понимаеш?

27

Анонимен

преди 3 години

Честно казано такива заглавия разсмиват, изглежда цинично, но в случая напълно вярно

26

Анонимен

преди 3 години

"Млади акушерки плачат като деца за COVID пациенти"????САМО ДА ИСКАТ кОВИД ПАЦИЕНТИ ПЪЛНО С това заглавие първоначално не се разбира за пациенти ли плачат или защото пациенти от Ковид губят живота си?Нещо странно има в словореда на заглавието.

25

Василев

преди 3 години

Бати Бойко е велик!Бати Бойко не е измислил короната!Бати Бойко има подготвен екип и мазнинка от милиарди евра за борба с коронавируса!Бати Бойко не може да носи отговорност за всеки погубен човешки живот, след като еементарна дисциплина никой не спазва и никой не слага маски, а в магазините се тъпчете като овце!Бати Бойко е лидер и водач, който ще изведе народа в обетованата страна на Новият Световен Ред!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Колко трогателно! Колко мелодраматично..А на болните, кой им носи топлия обяд? И защо медиците ни не искат да споделят храната на пациентите си?

23

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойко да беше отъшъл да види какви ги е свършил в някое отделение или онзи плондера Каракачанов, дето издумка 3 милярда за корабчета и хвърчила.Долни некадърници и престъпници ни управляват това е !!!

22

Котка

преди 3 години

Акушерките могат да не видят смъртен случай цял живот. Нормално е да им е криво.

21

Василев

преди 3 години

И на Нинова смъртта е чужда, другарката се уплаши, че няма да може да реформира БСП и да направи най-успешното правителство и отиде да се лекува във ВМА!!!Агент Джон Бламон!ЦРУ!!!

20

Ямболски цървул

преди 3 години

А за другите пациенти с други заболявания не плачат ли??? А,вярно аз забравих,че в момента няма други заболявания!

19

vvv

преди 3 години

До АнонименПо същата причина, поради която ти, например, не преподаваш в университет а най-вероятно си чоплиш носа в някое мазно такси. Би било популизъм от страна на политик да започне да обикаля по отделенията и да се снима с престилка. Нека изринат сганта от властта- с това биха били по-полезни

18

Василев

преди 3 години

Това са нормални хора и не са от джелязо, както някои хора пишат тука, че трябвало да имат псохологическа настройка!Това е настройката на всеки жив човешки организъм, не може да си всеотдаен да спасяваш животи и да нямаш емоционалност да приемаш за нещо смъртта!!!Не човек , а желязо просъскал агента фашист!Това са нормални хора, не са комунисти!!!Агент Кени Флейджър!ЦРУ!!!