6

Анонимен

преди 3 години

Хм. Че досега след колко време се активираше?

5

Анонимен

преди 3 години

Приходите от винетки нарастват, защото ушевите са принудени да си купуват. Преди това се пъчеха с картата и номера минаваше. Ако пък някой се излъжеше да си купи, то тя беше една за цялата рода,разлепеха, плюнчеха и така. Все още продължават да тарикатеят със застраховката, но и там ще ги вкарат в пътя. Последният хванат е шефчето на рушветчилъка в кресна.

4

Иван

преди 3 години

До Dtz100% съгласен. Как иначе ще те глобят? при това колкото си искат пъти! Защотото като те засече камера да не би да ти казва? Мафия на 1000%!

3

Анонимен

преди 3 години

Браво на глашатая. Нищо и никаква 1 година им беше необходима да рапортуват: Е-винетка вече се активира до 15 секунди след купуването й.

2

Анонимен

преди 3 години

На катаджиите им оставиха интервал от 15 секунди да глобят човека след като си е купил винетка - аз мисля че ще се справят.

1

Анонимен

преди 3 години

Като събирате тол такси и от личните превозни средства ,които не са товарни и не са автобуси ,но са над 3,5 тона ,ще сте събрали повече , естествено. И винетки за автомобилни ремаркета и каравани ,дето никъде по света не се таксуват. Купил съм винетка за колесар за гумена лодка, дето не е повече от 300 кила с лодката барабар.