24

Анонимен

преди 3 години

киното е едно романтично изживяване когато си с готин човек до теб...жалко ще е ,ако загине ....

23

и те така

преди 3 години

колкото ми пука за фитнесите , толко и за кината ! на полето , в стопанствата , работа има ! а , и санитари де търсят !

22

123

преди 3 години

Едно "кино" ми излиза минимум 50 лева за мен и детето... Без баща му да е с нас, няма нерви да изгледа тъпите филми.... А качеството на звука, който непрекъснато се рекламира просто те залепва за тавана. Едни миризливи, гранясали пуканки и вода 10 кинта. ДГД кината, просто не предлагат Кино.

21

Стига с това фентъзи

преди 3 години

Кината са празни защото няма свестни филми. През последното десетилетие само филми по комикси - Железния човек, Жената котка, Батман, Спайдърмен, Хари Потър, Хелбой, Човека вълк, то не бяха вещици, върколаци, змейове, вълшебници... и много малко свестни филми в другите жанрове. Гони се една печалба базирана на визуални ефекти и нищо друго - но това се изчерпа и на хората им писна да гледат едно и също.

20

Анонимен

преди 3 години

Една бира съм си отворил и две кебабчета аз ли не знам да си живея Пишете по цял ден по форумите хахахахах

19

Анонимен

преди 3 години

Те и да работят какво ще прожектират?Стари филми и пуканки за 20 лв входа ли?

18

роза

преди 3 години

Спомням си с умиление времената,когато масово се гледаше кино за стотинки.Сега хората рядко ходят на кино,най -вече заради скъпите билети .Разбира се,можеш да си гледаш всякакви филми по интернет,но наистина-липсва съпреживяването,липсва усещането за реакциите на другите зрители около теб,липсва онази особена магия и вълнение,което само пълният киносалон може да ти даде!Поне аз така го чувствам,но не всички хора мислят еднакво,разбира се!

17

Totenkopf

преди 3 години

Изключително *** народ, никой ли не е чувал, че киното е форма на изкуството за споделено гледане/изживяваш емоцията заедно с един куп хора, това е безценно!!! *** народ - слаба държава!

16

Анонимен

преди 3 години

Бръснела

15

Анонимен

преди 3 години

киното било умряло.....всеки си гледал вкъщи...по тази логика и театри и концерти и цялата култира и изкуство откъщи да си гледаме, тотално да оскотеем и никакви контакти,,то това се цели, де...натам сме.....скотове с домашни удобства

14

Банкстер

преди 3 години

Няма проблем, ние има помагаме с кредити.Ако фалират, няма нужда да плащат, ние ще поемем този тежък бизнес.Не се тревожете, ще ви улесним живота, няма да ви се наложи да работите повече !

13

Пеню

преди 3 години

щели да измазват тавана на лятното кино и вземаха парите

12

Анонимен

преди 3 години

Кината хотелите ресторантите били в тежко положение да не ги събориха там са сище започнат да работят като премине пандемията ако са ги осигурявали работниците както трябва да се регистрират в бюрото по труда и после пак ще ги назначат но понеже са ги осигурявали на мин заплата за да внасят осигуровки сега голям рев ама тези осигуровки отиват и за здраве така че тези дето са внасяли големи осигуровки получават това като тези с малките на ниво здравна помощ

11

Край

преди 3 години

киното е мъртвоможе да си го има всеки в къщи

10

РептилАсосиешън

преди 3 години

А като ми искат 15 лева за някой *** филм по време на национален празник... А като смърдт подглавниците на седалките защото не са почиствани от монтирането им.

9

х

преди 3 години

От черния петък взех 65 инча на сметка и познайте дали ще ходя на кино. Че той екрана ми заема половината стая и като му забуча едни колони имам става бонбонче.

8

Анонимен

преди 3 години

На кино ходих за последно през '89-та. Тогава билетчето беше 20-30 ст. В средно големите ни градове имаше по десетина кина-зимни и летни. В почти всяко село също имаше кино...

7

Хмм

преди 3 години

На кино последно съм ходил преди 15г. Даже не знаех че все още има кина и се чудя кой още ходи там? Сега почти всеки има домашно кино в къщи. HD телевизорите вече са без пари. Аудио системите са без пари. Има перфектни тонколони и усилватели за по 150-200лв. Филмите се теглят от нета с перфектно качество. Има торенти, има нетфликс....и една камара стрийминг сайтове.

6

До Sas

преди 3 години

Каква логика търсиш ти в тикви?В тях можеш да търсиш само семки.

5

Анонимен

преди 3 години

И не само кината.Но си затваряме удобно очите пред съсипаната икономика на държавата. И ще ги затваряме, докато не усетим звучния шамар на окончателния фалит, който е близо!