217

Недоразбрал

преди 3 години

Докога откровени откачалки,*** и всякакви ш,ибаняци ще се правите на всезнайковци и ще слагате епитети на професори,доценти,академици и ще се изживявате като някакви познавачи на нещо??!!Да ви информирам!Миришат ви краката на 56 номер и нямате м,ди да давате акъли на хора с дипломи и титли,защитени чрез практика и наука!!Наясно съм,че сте дежурните крадци на ДДС и последователи на крушовенската бизнесменка!Който иска да се ваксинира,който не иска да м,ре и да се маха от хоризонта!!

216

Гост+

преди 3 години

То, както е тръгнало, и хладилни камиони ще ни търябват..........

215

Ром"с

преди 3 години

А къде изчезна известната пазарна икономика ,където е по-евтино и по-добро оттам да се купува... ?)

214

1913

преди 3 години

първо маски,после тестове, после антибиотик и хапове всякви, дезинфектанти, сега ваксинка, какво ли следва след ваксината , трябва някой да звънне на шефовете на света да кажат..За мен вирус има, умишлено пуснат за всички, преживях 10 смотани дни, да чукна на дърво лекувах се сам, без антибиотик и си замина..но никога през живота не бях губил обоняние така, но за 5 дни и всичко се оправи, повече чай,мед и лимон.....но определено ни направиха целия свят на маймуни...

213

Анонимен

преди 3 години

Тва те ваксините бяха целта, и да ви убедят в несъществуващ бацил, тогава как умират хората в болниците, лесно със свръхдози приспивателни на фитнеса има хора от болница всичко казват като опънат по една трева, умишлено биват убити с инжекции уязвими и самотни хора особено стари хора...и не само в България в целия свят е така за да оправдаят измислен вирус,Освен това заразяват хората с чума в болниците с инжекция, и така се получават кръвните съсиреци, а това се лекува с гентамицин венозно

212

Българин

преди 3 години

До Minuva42Бил Гейтс ще ме хване за шнура мен лично. :D

211

..

преди 3 години

Няма да се ваксинирам. Значи в щатите е бъкано със заразени, ама тяхна фирма прави ваксини и ги изнася за Европа. Що не се ваксинират първо американците??? Кога от въпросната фирма обявиха че имат ваксина, кога обявиха че почват тестове, кога обявиха странични ефекти от ваксината, кога, кога, кога? Никога. До вчера мрът а днес изведнъж - ИМАМЕ ВАКСИНА. Ако стадото на съсед е заразено с шап и моето, аз ако имам ваксина, първо стадото на съседа ли ще ваксинирам или моето?Нещо ми е съмнително...

210

Minuva42

преди 3 години

Бил Гейтс потрива доволно ръце. Най-накрая ще хване Българите!

209

Смешник

преди 3 години

Няма лекарство с което се лекува ковид, но изведнъж 10 различни ваксини готови . Тва не трябва ли години да се тестеа дадена ваксина че да я одобрят. Те хората не искат основните ваксини да си правят пак камоли тая.

208

Анонимен

преди 3 години

Нека се радват тези,които не са си ИПОТЕКИРАЛИ жилищата.При тази липса на работа и доходи,най-вероятно ще им ги вземат банките.Аз имам дом и ще го оставя на детето си.Трудно ми е,но няма да правя заеми.Два апартаменнта имам и ще ги оставя на детето си!

207

До поклон

преди 3 години

Човече, това което си написал е ИРОНИЯ надявам се ? Ако не е се гръмни мигновено ..даже си закъснял.

206

ива

преди 3 години

Бързичко ни ги натресоха,не трябва ли 5-6 години да бъдат изпитвани за странични ефекти.

205

До 206

преди 3 години

Само не помня някой да е затварял за рак така ! А починалите от рак са хиляди пъти повече от починалите от Ковид до момента. Даже много време им отне на мозъците. Нали за това получават купища пари . Доценти ,професори ,доктори ...светила в световен план...Може цял живот да не правиш нищо ,но в такъв момент трябва да се доказваш ...хиляди умряха от Ковид ,милиони от стрес и глад ...

204

Анонимен

преди 3 години

До Два въпроса!Защо мислиш, че отношението на всеки към ваксината е като твоето? Да не си дядо Боже? Не, обикновен *** си. Готов съм да се басирам, че антиваксърите с дървени глави са под 5% от населението, това личи от статистиката на традиционните ваксинации. Цяла Европа заявява ваксини в пъти повече отколкото са необходими, защото някои са още в изпитания и като нищо могат да отпаднат, а други се правят на два паса, през месец.

203

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияВаксинирането ще е доброволно. Не искаш? Не вярваш? Хладилниците те притесняват? Ами не се ваксинирай, какъв ти е проблема?

202

Анонимен

преди 3 години

До така де!Няма да се използуват първо в България. Пишеш лъжи.

201

Анонимен

преди 3 години

Зъболекари Стамови убийци - Враца. Не ходете

200

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 199Поредния форумен експерт. Научи се поне да пишеш без грешки, плондерче, преди да даваш акъл. Какъв СПИН, какъв Паркинсон.

199

Анонимен

преди 3 години

До Мър/////Те са недоволни, но ще са първи на опашката за ваксиниране. Комунисти, сър.

198

Анонимен

преди 3 години

До Идеалист 203Някой да те задължава да се ваксинираш? Какво си се разплакал? Като не искаш, недей. Ако те пипне вируса, моли се да не си изтеглил късата клечка.