27

Анонимен

преди 3 години

Да горите в ада, заради тези лъжи и всяване на паника!!!! Платени престъпници!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

с този вирус се упражнянат от няма година кого са изследвали и колко време че са стигнали до тази идея.най вече състаряват ежеминутнитите новини от ковидидийотите.

25

някой

преди 3 години

Бе хора спрете се бе! Вие срама нямате!!!Всичките коронавируси опасни за човека, седем са на брой, причиняват обикновена настинка (common cold - в буквален превод от английски точно това означава)!!!Двата щама SARS само означават "тежък респираторен синдром" и нищо повече - тоест, причиняващ пневмония!

24

Анонимен

преди 3 години

вирусът също така изглажда мозъчната коратези, които са направили изследването са категоричен пример за тази патология

23

Брей

преди 3 години

ЧЕ то ВСЯКА БОЛЕСТ ВОДИ ДО АБСОЛЮТНО СЪЩОТО. Още открития???

22

Анонимен

преди 3 години

А пола сменя ли.Питам,щот сега,покрай черния петък и намаленията да си купя някои належащи неща изгодно...Слипове Kalvin Klein,може и някоя помпа,че в тия самотни времена да поглезя новия орган,докато свикнем с промяната.

21

Курис Пичерядис

преди 3 години

Биологично оръжие

20

Щерю

преди 3 години

Превръщаме се на патологични киборги...

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Хахааааааааааа....пропагандизмът на страха и паниката вече е в извън всякакви граници.Дано по-малко хора им се връзват на нелепостите!

18

Tonita-7

преди 3 години

Може И да подмладява-не е доказано,че състарява!:))

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 НЕ ОЧАКВАЙ ЗАТВОР ТА ТОВА СА НАЙ БОГАТИТЕ ФАМИЛИИ В СВЕТА КОИТО СТОЯТ НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА. ТЕ ОТДАВНА СА ЗАЯВИЛИ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА СЕ СВЕДЕ ДО 500 МЛН. А ОСТАНАЛОТО ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО. ПЛАНЪТ Е В ДЕЙСТВИЕ.

16

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да започнем дълги проучвания на изписани пациенти, преболедували коронавирус и да ги проучим подробно, за да разберем какво става със здравето им. Това трябва да се направи. Знам, че подобни опити вече са започнали", каза Баранова..."===Е, отпочнете ги, изучавайте ги няколко години, сверете резултати си с колеги от други институти и университети, и тогава се чекнете по медиите...

15

Анонимен

преди 3 години

отдавна се каза че вируса скъсява с 10 години живота. Така че тук пишещите и коментиращи старчоци .... сещайте се де ! :))))

14

Анонимен

преди 3 години

И аз съм ученичка, но след като го прекарах миналия месец побелях, прегърбих се и ме хвана такава деменция и изглупяване, че мисля да гласувам за гроб.

13

Анонимен

преди 3 години

Има си едни неща- теломери, скъсяват се с годините, затова стареем и умираме. Дали болестите и лошият начин на живот ги скъсяват по-бързо, не знам. А сега и вирусът виновен че стареем. Всичко е ковид през 2020, нищо друго не е причина.

12

Анонимен

преди 3 години

Оле, аман от *** "новини"! Никой не е доказал и не може да докаже, че тоя вирус водел до такава последица.Тая писарушка горе или не е учила нищо след трети клас, или не я бива изобщо в превода, или е преписала/превела от друг, незавършил начално училище. Но пак - иска се поне малко акъл, че да знаеш и какво да препишеш или преведеш.Кардинални глупости пишете за ковид, невероятни!

11

Анонимен

преди 3 години

После кажете, че виорусът не е ТУНИНГОВАН в лаборатория. Кога ще се проведе международно разследване по този въпрос? Кой всъщност управлява света и дърпа конците? Хората, които пуснаха вируса са за доживотен затвор.

10

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, това, което казва докторът важи за всяко заболяване. Всяко прекарано заболяване дава отражение върху общото ни състояние в дългосрочен план и ни състарява.

9

Надървен

преди 3 години

А какво става с ерекцията, по-рано клатех с часове секретарките ми, сега нящо ми омекна к.ура

8

Ама разбира се!

преди 3 години

Та, според Форбс, с колко ТРИЛИОНА долара се беше увеличило богатството на 100-те най-богати в света от началото на пандемията?21 трилиона май беше?вЕрвайте си скоро да отмине тази лъжа на хилядолетието!Колко пъти се опитваха да инсценират пандемия и най-после им се получи!Не казвам, че няма вирус (дали е ковид и какво е ковид е друга тема), не казвам и че не е опасен. Не споря даже и че е по-опасен (до някъде) от сезонния грип,Нооо, меко казано се ОЛЯХА и преекспонираха (случайно?) всичко!