33

Анонимен

преди 3 години

Явно цената на парното ще се повишава - тея пари кьм булгаргас някои трябва да ги плати

32

АМИ , ПРОСТО Е:

преди 3 години

ПРИ ПЕРСОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА АБОНАТИТЕ--ИМА ТОЧНО И ЯСНО ОЧИТАНЕ НА РАЗХОДИТЕ НА ТОПЛОТО ...И НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ И КОФТИ-ОЧЕТИ!КОГАТО ОТГОВОРНОСТТА Е "ГРУПОВА"---НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ Е НАРУШИТЕЛЯ И КОЙ КРАДЕ ОТ ТОПЛОТО !ТАКА СЕ НАДЧИСЛЯВАТА СМЕТКИТЕ ---И СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ "ТОПЛОФИКАЦИЯ"....АМА С МИЛИОНИ -- ЗА ЖАКУЗИТА , ЛЮБОВНИЦИ И АПАРТАМЕНТИ!МУФТАТА Е СТРАШНАААААААААА...ХА,ХА,ХААААААААААА

31

ВСИЧКО МОЖЕ , БЕ 31.

преди 3 години

ПРАВЯТ СЕ ВЕРТИКАЛНИ ЩРАНГОВЕ ПРЕЗ ЕТАЖИТЕ---СЪС ОТКЛОНЕНИЕ ЗА ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ И ТОПЛОМЕР С КРАН ЗА СПИРАНЕ НА ТОПЛОТО!КАТО НЕ ПЛАЩАШ---СПИРАТ ТИ КРАНЧЕТО И СИ ГОТОВ!АМА , ИСКАТ ОТГОВОРНОСТТА ДА Е "ГРУПОВА" , ЗА ДА СЕ ИЗБИВАМЕ ПОМЕЖДУ СИ , ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТЕ ..../ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ/.. И ДА НИ ОГРАБВАТ РЕДОВНО И ПЛАНОВО! ТАКАВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА СХЕМА---ЗА ДА СМЕ В ПОДЧИНЕНИЕ И ДА СИ ТРАЕМ!

30

komitataда

преди 3 години

абе от времето на вальо топлото нещата си стоят така -с джакузи без джакузи сбъркана система но ще се оправят нещата кво са там 200-300милиона

29

Анонимен

преди 3 години

А не може ли като във Франция,тръбите отвън и който иска го закачат,а който не иска-не!?Няма общи части,няма сградна инсталация и разни други измишльотини!?

28

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Стига с ТАЗИ ТОПЛОФИКАЦИЯ.!!!ЗАКРИВАНЕ, ТРЪБИ И ВСИЧКО НА СКРАП.И ТОВА Е...

27

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН МИЛИАРД И СЕДЕМСТОТИН МИЛИОНА ЛЕВА БЮДЖЕТ НА СО!!!И нямат пари да платят на Булгаргаз.И нямат пари да мият и асфалтират улици и тротоари.И нямат пари за детски градини.Къде са ни парите,бе?Защо ви плащаме данъци?

26

До 24

преди 3 години

Какъв живковизъм те гони,бе?Принципал на парното е столична община с кмет Йорданка Фъндъкова,ако не знаеш.Сега вече ясна ли ти е работата или още да ти обяснявам.

25

Анонимен

преди 3 години

Потребителите няма да останат на студено,но ще останат на солено.Нали се сещате от кого ще си избият разходите.

24

до хахахаха

преди 3 години

По времто на Живков парното беше 15до20 лева,парното получаваше топлото от ТЕЦовете които произвеждаха ел енергия "ток" и с парите от тока се плащаше газта а абонатите плащаха преноса на парното до блоковете.А сега парите от ел тока се крадът и всичко това се плаща от нас от които също се краде.А ти драги се скрии от където си се появил.

23

ЗАБРАВИЛ

преди 3 години

До ПОМНЕЩТова, че един от блока е чвор и не иска ТЕЦ не може да е критерии за всички от блока!

22

Анонимен

преди 3 години

живковизмът и комунизмът скоро няма да си отидат от софияДокато съществуват структури като Топлофикация, Паркинги и гаражи и т.н. неясни организации, в които потъват десетки милиони - да.

21

НЕМА ЛАБАВО!

преди 3 години

ЩЕ ИМА САМО ПО ЕДИН ТОПЛОМЕР --ЗА ВСЕКИ АПАРТАМЕНТ ПРЕД ВРАТАТА!СЪЩО , КАТО ПРИ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ!ВСЯКА КОЗИЧКА ---ЩЕ ВИСИ НА СВОЕ КРАЧЕНЦЕ!

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ТОПЛОФИКАЦИЯ" СИ ОТИВА....ХА,ХА,ХААААААААААБУЛГАРГАЗ---ЩЕ И ТУРИ ПИЛАТА !ДО НАПРОЛЕТ ---И ТАЯ МАКРОСТРУКТУРА НА КОМУНИЗМА ЩЕ СДАДЕ БАГАЖА !/..и от тук ще секнат паричките на БКП/БСП.../ОСИГУРАЦИЯ!

19

Анонимен

преди 3 години

15г герб управление в софия и топлофикация натрупва дългове от 700 млн лв.....седемстотин !!!

18

венци

преди 3 години

Самото съществуване на Топлофикация е престъпление.В събота 14 ч.всички пред Министерски съвет.

17

...

преди 3 години

Значи топлофикация София е най-най-най- големия спонсор на партия герб в момента! Топлофикация София като цяло дава мнооого пари на текущо оправящите ни! Това е така от има няма 30г! Откъдето идва и завишаването с над 3-5 пъти в сметките на абонатите! Това излезе на бял свят за пръв път с вальо топлото! Сега виждаме как въпреки спада цената на газа с 70 и нагоре % сметките 2-3 пъти над миналогодишните! А газа е това което най-определя цената на топлото! Та така!

16

Пейо с колелото

преди 3 години

До баба мараКой ти е виновен, че ти е бавен пощальона?

15

Размисли и Страсти

преди 3 години

Добре де, къде отиват парите от жестокото дранье на абонатите, та не са се издължили?!

14

Анонимен

преди 3 години

До Шопа с топаама аз какво ви казах-живковизмът и комунизмът скоро няма да си отидат от софия...