29

Анонимен

преди 3 години

Може вие, ваксинираните, да си сложите някакъв знак - примерно червена лента на ръкавите - да е по-лесно да се разпознавате. А на не-ваксинираните може да се сложи някакъв знак също, примерно, значка на ревера? И евентуално да ги съберете на места за изолация? Нещо оградено, да не излизат да заразяват?

28

Анонимен

преди 3 години

Бау за президент !

27

Бау

преди 3 години

До 28Доктора каза, че ще си сложи. Като си сложат лекарите - слагам и аз. Ти си стой без възможности да пътуваш или без работа. Поне ще си свободен и не-чипиран :D

26

Анонимен

преди 3 години

Айде разкарай се бе, Бау нещaстен, на всяка тема главен авторитет. Слагай си ваксина, на кой му дреме, ще ти дам и моята, да си напълно имунизиран.

25

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Видя се, че с ковида оправия няма, докато не го изкараме всички, за някои това няма да е с добър край, и в това има единодушие от титаните на двата враждуващи лагера, Мутафчийски каза, че яко ще *** хора, а Мангъров- че сухите съчки си горят така или иначе. Време е да приемем реалността, но пък да вярваме, че и това ще свърши до няколко месеца.

24

Бау

преди 3 години

*** е способен да спори с всички. Само и само да си докаже глупостта, която е прочел някъде в нета :D

23

интернет дофтуряк

преди 3 години

До Анонимен 23нова наука измислило измекярчето - вирОсът седи дълбоко в ноктите и дебне, да дойде нощта и като вампир излиза да вилнее с невиждана сила, особено обича нощни клубове и партита, сутрин се прибира да почива, а пък от 8 до 10 никакъв не се вясва, даже по магазините го няма

22

тоя е за дюнерджия

преди 3 години

Оплетоха се докторчетата в лъжи и се чудят как да се измъкнат - хем не се изграждал имунитет, хем искаме да ви бием ваксина. Кое от двете последно бе измекярчeта? Пък тоя бokлyк дето вика, е нямало проблем да си болен и да ти бият експирементална ваксина директно е за затвора!

21

Анонимен

преди 3 години

Кво иска да каже - че като си изкарал вируса, той може да си престои примерно половин година в теб и да се прояви отново? А през това време си щъкаш спокойно и го разнасяш? Забавно... Но тогава и от ваксините няма никаква полза, защото все ще може да си носиш ворусчето и все ще може да се прояви когато си иска.

20

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо това го пишат като някакво "успокоение", все едно не е сто пъти по-лошо, ако вирусът си седи като херпес в човека и може пак да се активира след време

19

д-р лъжа

преди 3 години

значи и още какмайка ми за втори път е с коронавирус в рамките на 4 месецаза щастие го кара по-леко сега

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14От ГЕРБ ли казват, че няма лечение...? Тази глупост, как можа да я измислиш? Каква връзка има ГЕРБ с подобно твърдение. Я по-добре не прекалявай с алкохола, толкова рано.

17

Анонимен

преди 3 години

А защо изписвате хората болни щом не са изекувани напълно какво им показва втория тест при изписването ? Как тъй заразата си стои в тях и те се разкарват на свобода ?

16

Няма значение

преди 3 години

ама докога пулмолози, хирурзи и ортопеди ще ни обясняват за вируси и ваксини? Очаквам вече доцент Мангъров да го викат да обяснява как се гипсира счупен крайник...

15

Анонимен

преди 3 години

Съобщиха, че след малко ще има брифинг на НОЩ. От 10 ч. започва.

14

Анонимен

преди 3 години

От тук от там и накрая пак за ваксината

13

Анонимен

преди 3 години

Няма лечение...Тъй казват от ГЕРБ...НО Парите по "пътеките" са взети, някои от жертвите са убити... Честито! Операцията продължава.

12

Анонимен

преди 3 години

Всички изтрещяха. Сега, всеки ден ...е първи април.

11

Анонимен

преди 3 години

пак ли този шаман, вече и снимката не му дават, но по написаното знам, че е той

10

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Шах с пешка! хахахахаадокторе, докторе, викам ти докторе че ти не знам името..