70

Анонимен

преди 3 години

Е това вече......, чак да попълват и декларации при излизане, мерене на температура, не дай си някой да кихне, приюта нещо ми заприлича на лагер, цццц, голям избор или улицата на снега или в нещо като лагер, та чак и тестовете да си плащат, всичко е нарочно искат на ги изморят по студа и да ги пишат корона

69

Анонимен

преди 3 години

Покажете статията на онези лицемери, които за едно куче или котка, ще направят повече отколкото за някой бездомен. И все повече такива представители (зоо лицемери) се срещат из фейсбук най-вече! Повръща ми се от превзети псевдо-загрижени нещастници. Колкото едно животно заслужава да му се помогне, толкова и на човек изпаднал в нужда също трябва да се помага, лицемери такива! Най-лошото е, че не осъзнават каквo oлигoфpeнско мислене имат!

68

Анонимен

преди 3 години

Повече бездомници всъщност са хора с психични проблеми. Само изключително жесток човек, емоционален тапир, може да смята, че такива са си виновни сами за положението.Вие какво, да ги евтанизираме ли предлагате? Понеже това пък е по-хуманно от оставянето им да умират бавно и мъчително от глад и студ!За такова общество е нужен втори библейски потоп направо!

67

бандита

преди 3 години

Държавата на мутрата борисов, единствената дължава в ЕС в която тестовете се плащат от хоратау държавата с най много жертви от ковид в СВЕТА!

66

Анонимен

преди 3 години

Работа има ама е по-лесно да легнеш на земята и да чакаш да те съжалят1. Кое му е по-лесното, да имаш дом, работа и цели или да вървиш и лежиш в студа на отвратителен мръсен дюшек, да просиш и да очакваш презрение и насилие през цялото време? 2. За тях работа няма. Кой избира служител, който според него е алкохолик, наркоман, краде, ходи мръсен и е евентуално психично болен? Взимат ги почасово и ги мамят. Освен това много от бездомните са старци.

65

Анонимен

преди 3 години

Умно, ПСРза собствена сметка. И аЗ не бих се сетила.

64

...

преди 3 години

Дори част от уличните кучета и котки ги прибират в приюти.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГледах документален филм за този приют,държи един български военен,бил е на мисии в Африка и Азия,сега се занимава с благотворителна дейност,НИТО един наркоман нямаше в този приют,но имаше болни хора,които трудно се движат,имаше и около 2 алкохолика,не повече!И престанете да бъдете зли и бездушни към хората,а си помагайте взаимно и бъдете солидарни,заради студа им режат крайниците и остават инвалиди за цял живот тези нещастници,доста такива случаи има в България.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Всеки има своята история и драма и не всички бездомници са на улицата заради наркотици, алкохол и хазарт. Ужасно е, че има хора, които говорят по този начин за някого, когото съдбата е наказала жестоко. Всичко се случва и няма гаранция, че животът ти няма да се обърне тотално и да те запрати в дупка, от която измъкване няма... Светът е виждал не един богаташ, който стига до просешка тояга. Така че нека сме малко по-разбрани и смирени!

61

Анонимен

преди 3 години

Нека бъдат на топло и нахранени и тест да има безплатен Нооооооо Но да им се създаде работа от общината, почистване на спирки , градинки, гробища ....вместо да обикалят безцелно !!!! Няма безплатен обяд !

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз пък не съм съгласен да се плащат от моя джоб тестове на мързеливи, алкохолизирани наркомани... Аз работя от 17 годишен. Никой нищо не ми е дал."Това да лижеш г.з. на баш мързеливите, алхоколизирани наркомани (работодателите) от 17-годишен и те да ти подхвърлят някакви подаяния в замяна, да ти кажа, не е особен повод за гордост и мерило за успялост. Последният бездомник, с който говорих, ще те сложи в малкия си джоб по всички параграфи, за които се сетиш.

59

Анонимен

преди 3 години

В Германия бездомните са длъжни да спят по такива общежития, но са длъжни и да плащат по 9 евро на вечер. Задължават бездомните да плащат......Нищо не плащат ако не са си получили социалните!

58

Forever

преди 3 години

До анонимен 59, Помагай с каквото можеш, за да не те набележи съдбата, а не осъждай така бездомните. Никога нищо не се знае, и не си мисли ,че си господар на живота си.Днес човек може да е добре ,а утре да удари в дъното.

57

Анонимен

преди 3 години

Такава бюрокращина има не само в България. В Германия бездомните са длъжни да спят по такива общежития, но са длъжни и да плащат по 9 евро на вечер. Задължават бездомните да плащат...

56

Анонимен

преди 3 години

В държавата БКП-ЛАЯНЯРИЯяяяяя винаги ти бъркат отзад за да те лансират напред. Така е от 76 години насам!

55

Анонимен

преди 3 години

Купили им безплатни тестове великите благотворители - каква нечувана благородност! Та нали с тези 120 лева един бездомник ще яде топла храна цял месец. Ама не, важното е да се тества. Ей, в много ненормални времена живеем, многооооо....

54

Анонимен

преди 3 години

Това е пладнешки геноцид!Няма друга дума, която да опише това безумие, което е налице у нас!

53

Анонимен

преди 3 години

Вие в ред ли сте? Некадърни престъпници! Хората спят по улиците, тия ще им искат тестове да плащат! Безумници! Няма такава държава, с толкова тотална абдикация от грижа за тези за хората! Наистина съм отвратена! Просто не мога да повярвам до какво дъно се е стигнало у нас!

52

Анонимен

преди 3 години

Ще ги вкарат насила в статистиката. Ще ги пишат починали от коронавирус с придружаваща хипотермия или без заболявания, защото не са посещавали Джи Пи. Няма да им направят и ПВР тест, защото не са си го платили.

51

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не съм съгласен да се плащат от моя джоб тестове на мързеливи, алкохолизирани наркомани. Работа има ама е по-лесно да легнеш на земята и да чакаш да те съжалят. Има безброй акции за дарения за такива, а накрая се оказва, че са си пропили дома. Аз работя от 17 годишен. Никой нищо не ми е дал.