27

Зоро

преди 3 години

Що не вземат да му покажат снимката! Тогава ще преценим какво му е името!Ще покажат ама нанай!

26

Леле до Христе

преди 3 години

Казвам се Анна, а ти не си ни Христо, ни Ристе, ни Храчка дори... сподели колко ти плащат от расийская федерация- ще ти дам с едно евро в повече (вагон, тоест) за да ме освободиш от себе си. Французите обичат славяни и НЕ обичат мюмюни ;) но ти заработваш, факт :)

25

Анонимен

преди 3 години

Казва се Мюмюн ***!

24

Абе

преди 3 години

Научил се е от братята мюсюлмани !

23

Анонимен

преди 3 години

Казва се Бернд В., немските медии вече му публикуваха името.

22

Анонимен

преди 3 години

Напишете как се казва и хората сами ще преценят дали е терористичен акт или не!

21

Анонимен

преди 3 години

Много удобно обяснение.Нищо чудно в случилото се.До следващия път.

20

Леле до 20

преди 3 години

Е сега трябва да се извинявам, че кафяви и черни сте в масовата си част престъпници ли???? :)

19

Леле до 18

преди 3 години

Тази телевизия не е еквивалвнт на атака , а 24 часов информационен канал на Френската държава :D Всеки може да провери- BFM TV :) с твърдението си доказваш теорията ми, че си турче толкова гордо, ама между другото си държи на бг евро паспорта , че иначе Германия- Йок хахаха приеми фактите Мустафа :)))) пс.Щом тъй активно ми отговаряш с и то няколко поста- явно си се разстроило. Ще пусна водата за да олекне на двама ни хахаха пс.Те ви защитават по принцип, затова е странно : D #доритам ви знаят

18

До 14

преди 3 години

Лелче, пропуснах, че спомена и за меланина. Такива сте дъното. Отвращавате! Ти си толкова задръстена от предубеждения, че и лоботомия няма да ти помогне. Загубена си за цивилизацията.

17

До 14

преди 3 години

Лелче, ти си толкова задръстена пък от предразсъдъци щом вярваш на тази телевизия, почти аналог на нашите Атака и Скат тв, че просто няма какво да се занимавам с теб. На такива като теб, факти не ви трябват. Само приказки, които да втвърдяват фанатизирания бетон в главите ви. Сигурен съм, че по БФМ Тв-то, ако изръсят, че Джак Изкормвача е бил мюсюлманин, вие и тая муха ще лапнете. Толкова сте елементарни за манипулиране.

16

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се,че това никак не е било случайно,както се опитват да го представят,точно в този район коли няма и не минават,а и това,че е спал няколко дни в колата си, допълнително внася съмнения.

15

Леле до Германец

преди 3 години

Аз съм на 29,а ти не си германец,по-скоро си български се лянд ур приел исляма.Казвам каквото видях- досега рових в ютюб за видео- странно, изчезнало е :) ще ида и в архива на бфм :) приятно е да дразня мю с литата в този ислямски сайт :) зная,че ви боли от истината и това е показателно за идеалите ви :) надявам се да ви изхвърлят от Европа в близките години :) ужасни сте,не работите,живеете от данъците, които плащам и ми писна да се разхождам всред пингвини в Париж.Юруш на минусите сега хаха

14

Германец

преди 3 години

Хаха, лелката под мен е в шок от сблъсъка между реалността и собствените си предразсъдъци. Не е лесно да си предубедена тиква :)

13

Леле до Джеронимо

преди 3 години

Шефа на полицията в Париж съобщи по БФМ ТиВи след атентата в Батаклан, че често и от много години френските власти призовавали медиите да сменят мюсюлманските имена на престъпници с френски такива за да не се нагнетява обществено напрежение :) Не зная защо обиждаш Джеронимо , ползвайки името му за псевдоним, просто подозирам, че е заради нивата ти на меланин, но Джеронимо по-скоро би взел скалпа на такива като теб и сега бивам объркана блондинка :) Европейка съм,не ориенталка, а ти не зная :)

12

Джеронимо

преди 3 години

До предубедените кратунисти: Бернд В. му е името! 51 годишен, роден в Триер. Особняк и самотник. Повече искате ли? Същите си като събратята си джихадисти. Фанатизирани, със замъглени представи от всичките предразсъдъци, и с крайно ориенталски възгледи.

11

Анонимен

преди 3 години

1,4 промила и пиян.В България с толкова промили си трезвеник !

10

Анонимен

преди 3 години

Бил с психични проблеми . Крещял Алах акбар до като газел хората .

9

Анонимен

преди 3 години

Щом не е викал аллах акбар, значи няма терористичен акт и всичко е точно

8

Анонимен

преди 3 години

Амок!!