21

Анонимен

преди 3 години

Държавата наистина ще фалира ако се опита да лекува всеки от всичко. А между 18 и 22 с какво се е подържала?

20

@18

преди 3 години

Не става с дарителска сметка - ако говори за лекарството което си мисля, то струва 200 000 евро на година, и така до живот. Това са много пари за събиране. Освен това не знам дали изобщо може да си го купи в България ако терапията не е одобрена, а другаде за да ти го изпишат, трябва да те следят, т.е. трябва да емигрира. А белодробната трансплантация изобщо не е проста работа, трудно се намира орган, а и трябва да си стабилен, а не се знае дали тя е стабилна. И пак е до късмет. И 200к евро.

19

Анонимен

преди 3 години

Гледам и се разчувствах, даже леко се насълзих.Ама разбира се, че здравната каса ще откаже и ще обрече момичето на бавна смърт.Мутро, гледаш ли какво се случва извън Бояна и джипката??? Твоите пачки ще стигнат за хиляди като нея

18

@21 от 16

преди 3 години

Що пък към мен насочваш коментара? Ти можеш ли да четеш с разбиране изобщо? Казвам, че държавата трябва да поеме лечението и за възрастни. Защото в противен случай няма смисъл да го плаща и за деца. Освен това не знам за кое лечение говори тя, но знам че има препарат, който става за възрастни, но струва по 200к евро на година. Също както и лекарството за белодробна хипертония. Което също държавата България не поема и не признава. Така че ситуацията е сходна. Но поддържаща терапия има.

17

Анонимен

преди 3 години

Дано да намери помощ

16

Анонимен

преди 3 години

В държата на мутрите е така, един път тия хора ги краде държавата и не йм дава шанс. Некакви добри хора решават да помогнат да живее някое дете ама па тогава парите отиват у Хелп Карам за БМВ-та. Гарантирано от ГРОБ.

15

Анонимен

преди 3 години

Демоните в парламента вдигат наздравици и пият от живота ни, докато ни гледат в очите. Изверги адски!Най-тежкия им миг ще настъпи, когато осъзнаят, че нищо не могат да вземат със себе си в Ада и всичко е било напразно

14

До 16

преди 3 години

Би следвало в такава статия да има мнение на пулмолози. Да се знае дали това лечение помага на възрастните болни или не.

13

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишат с какво е лекувана досега . Преди четири години е имала право на такова генетично лечение.Явно момичето не настоява за трансплантация, а и за трансплантация няма възрастови проблеми, освен медицинските показания.В същност редките болести са проблем навсякъде.Да обяви дарителска сметка.

12

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, че й се налага да се бори с това заболяване. Дано държавата да се замисли и да поеме лекарството и на хора над 18г, защото ако се замислите, няма никаква логика да се плащат за деца, но не и за възрастни. Идеята е да поддържаш хората в работоспособно състояние, така че да могат да върнат донякъде услугата на обществото. Да плащаш само до 18г е все едно да ги застреляш, когато навършат 18 или 19. Ефективно държавата ги убива щом навършат пълнолетие. Какъв е смисълът от това?

11

Джедай Мастър

преди 3 години

***, тикви и Корнелии получават 5 звездно лечение като кихнат, а ще оставят младо момиче на съдбата заради формалности. Животни!

10

Анонимен

преди 3 години

Узунов е гербер, той е от другата страна

9

Анонимен

преди 3 години

"Корупцията убива" в нов прочит и с включване на живо. Скоро и във вашия дом!

8

сега

преди 3 години

Искам да помогна, но не знам къде? Тая хелп-карма е.м. на всички нуждаещи се? (и какво стана с тях, разследяат ли ги?)Да напишат нещо сметки тея джурнюглисти и как да се помогне?

7

Анонимен

преди 3 години

Няколко бокови хартийки биха спасили животи, но в чекмеджето са по-необходими. Бойко и неговата глутница, откраднаха живота на много такива хорица, буквално, изтръгнаха го от гърдите им!

6

В. Узунов

преди 3 години

Е та държавата да не е каца без дъно да поддържа всеки до преклонна възраст. Ами до 18 години без пари на аванта е лекувана. Малко съзнание да имат такива хора.

5

Анонимен

преди 3 години

Сит на гладен не верува.

4

Born to loop

преди 3 години

дайте контакти да помогнем, свършете нещо полезно

3

Анонимен

преди 3 години

Държавата е отсвирила живота и здравето на всичките си граждани и селяни. Но този случай е по-чувствителен от всичко. За да продължи този млад живот напред трябва да помогне някой. Държавата няма да го направи. ДОКАЗАНО!

2

Анонимен

преди 3 години

Да се родиш в България е голяма грешка. Да се родиш в Боколандия, това е смъртна присъда и божие наказание. Дано се тамери лек и средства за това симпатично момиче!!!