19

Бандерас!

преди 3 години

Обирджий! Това не трябва да се позволява ,ако имаме държава ! На моята къща в района на гр.Своге не могат да ми докарат водата на 70тина метра денивелация от главния тръбопровод,а Аз самият си я добутвам с помпа до къщата за моя сметка и отделно си плащам по водомер,но въпреки това така ом пада налягането ,че периодично не стига до помпата ми! Позор ,ако вдигат цените за услуги които не могат и не искат да ни предоставят на Нас потребителите :)

18

Нафърфорий

преди 3 години

Чад мои, а да Ванката Иванов "напуитилну и с ъпломб" шъ ни обясни как нищо няма да поскъпне?! Амин!

17

Ха ха

преди 3 години

Ай честито овцете! Как сте , как дте, с добър рейтинг ли сте? Ха ха ха

16

Анонимен

преди 3 години

Голям кеф ! Нали бе евроатлантиците ?

15

Баба Гуца

преди 3 години

Ама нали продадоха Вик на Нестле.. сега новия собственик ще ни бръсне и подстригва. Цялата държава е продадена на концесия на тоз или оня.. А нашия ще отпраши при мис мокри *** в Америка. Да му мислим ние, дето няма да можем да си платим водата и Нестлито ще ни врътне кранчето. Ще ходим с непрани *** и ще акаме в трънките..

14

Anonimen

преди 3 години

Няма такава държава

13

Lan

преди 3 години

Ей значи това да си разпределително дружество, няма друг такъв бизнес! Инфраструктурата ти вече е направена, от теб се иска само да я поддържаш и обновяваш (ама може и да не го правиш реално - само на документи!), контрол на качеството няма. Обаче имаш ГАРАНТИРАНА печалба всяка година, не че и разходите, които декларираш са точно такива...абе НЯМА друг такъв бизнес! Без риск, без собствен капитал, може да си такова дружество!

12

КЕВР

преди 3 години

одобрен от КЕВР и съгласно който цената се актуализира всеки месец

11

защо

преди 3 години

Цитат от вчера: "Министър Димитров предупреди парламента, че "в Бургас ще се случи Перник 2, че никой нищо не прави по въпроса"Цитат от днес:"В 17 области на страната водата ще поевтинее. Сред тях са Сливен, Ямбол, Добрич и Бургас. В тези области ВиК операторите са изпълнили своите бизнес планове и заложените в тях "И започваме аварийно строителство като в Перник. Кой ще прибере парите и кой ще плати?

10

Толупът

преди 3 години

Само ГЕРБ и новите цени !

9

Анонимен

преди 3 години

М-дааа!Последната ВИК сметка,която платих в Солун беше 10 кубика по 42 евроцента и 9 по 60!Кое налага водата в Шумен и не само,а в цялата ни държава да е 3 пъти по-скъпа от цената й в държава с 10 пъти по-висок дълг от българския?КЕВР,отговор нещо,а?

8

Анонимен

преди 3 години

Алчността погубва!!!!!В София водата е гравитачна а не помпажна.При това положение не трябва да поскъпне а да поевтинее.Дано на някой не му скимне да направи нещо подобно както някой направи с корона вируса....

7

Активист на БСП

преди 3 години

Ама ми е кеф,ама ми е кеф !!!! Фан-дъ-ко-ва ! Нали за нея гласувахте!!!! Хихихихихихииии...

6

Анонимен

преди 3 години

"Видимите резултати от управлението на ...."

5

ох че ми е

преди 3 години

гот, адски гот!

4

пенсионер

преди 3 години

дери Офцъете доката може, яхти и вило по Халкидики и Барцелона, не се купуват лесно, трябва донори!

3

Анонимен

преди 3 години

Всяка година вдигат водата и винаги в София от чешмата тече нещо което митише на блато.*** мошениците.Тва не е питейна вода.Няма нормален софианец който да не пие минерална вода от години.На тия трябва да им вземат концесията купуват вода на по 1 стотинка кубика и го продават на 3 лева и ревът че са на загуба.

2

Анонимен

преди 3 години

"Цената на водата в Шумен няма да бъде променяна, въпреки че КЕВР взе решение за намаляване на крайно допустимата цена с 3,28%. Това е така, тъй като през цялата настояща година ВиК-Шумен продава питейната вода по-евтино от сега определения праг."Даааа, звучи напълно логично...

1

Гарантирано от ГРОБ

преди 3 години

Знаете как е;)