9

Анонимен

преди 3 години

Как кой ги пише - Google translate.В екипа на днес.бг има техни фанатичн фенове и трябва всячески да ни накарат да съчувстваме или да се прехласваме по две безполезни същества.

8

Анонимен

преди 3 години

Майко мила, кой ви е превеждал тази статия?! До кой клас е учил? Че той не схваща значението на думи като привърженик и определено. А за единствено-множествено число, членуване, запетаи и идея си няма. В статия от 9 изречения има над 30 граматически, смислови и стилистични грешки. До какво дъно е стигнала т.нар. ни журналистика...

7

Анонимен

преди 3 години

Тези спонтанни аборти са много често явление за съжаление, милиони жени по света изживяват това нещастие, преодоляват го, но никой не пише нищо за това. Поради каква причина трябва да знаем за Мегън, тя е е дна от многото и доколокото знам с България няма нищо общо, лично не я подзнаваме, а тя за нас даже не е чувала?

6

Анонимен

преди 3 години

Всяка трета жена по света е претърпявала спонтанен аборт. Не съм чела да пишете статии за тях? Нали искаха анонимност, дайте им я!

5

Petar, NY

преди 3 години

Не може и вълкът сит и агнето цяло. Като искаш нормален живот и анонимност в Канада не пишеш статии, че си направила спонтанен аборт за да привличаш внимание. Повечето пт нас познават жени които са минали през това. Станаха ми доста антипатични. Меган го води за носа.

4

гост

преди 3 години

"Труден момент" - притесних се! Реших, че си е счупила маникюра ...

3

Не

преди 3 години

разбирам защо ни занимавате с тези същества? И още по-лошо, който прояви отрицателно отношение към дописките ви, или даже незаинтересованост следва trиене...Британците нека си тачат и обичат въпросната институция, но ние си имаме достатъчно други неща на главата та да се вълнуваме и от тия!!!

2

Saki

преди 3 години

Тези са като нашите брадчеди, постоянно се карат и хапят помежду си,но иначе са си глутница и се подкрепят и обединяват при опасност.

1

Анонимен

преди 3 години

и за тези ли да мисля сега драги ми сънародници?