12

Анонимен

преди 3 години

Боже, какви трътки *** списват тука!

11

Анонимен

преди 3 години

Студеният душ след тренировка във фитнеса е полезен, но не и за жените, а за натопорчените батки, които ходят там предимно за да зяпат кълки и трътки.

10

анонимен

преди 3 години

Имам руска влизам в парилката да се разпаря загрея по 2=3 пъти за по 15 минути времето между паренето използвам метличките за разтривка на мусколите и излизам навън за 5 минути дори иснег да има но накрая задължително се обливам със студена вода за да спре потенето.Ако не се облея със студена вода продължавам да се птя и няма полжителен ефект от рразпарването.

9

Joe

преди 3 години

Загрято тяло+леден душ= пневмония, инфаркт, инсулт. Изберете си вие.

8

Елемаг

преди 3 години

Абсолютна простотия.Трябва под отговорност да ви подведат за такива статии.След тренировка топъл душ,за да се отпуснат мускулите след натоварване.Бе вие толкова ли сте ограничени в тая редакция или сте такива по рождебние.Хайде тая криза да направи така,всичко да се прибира по родните села,че много народ си е повярвал,че разбира от нещо.Но такива съвети за мен трябва да са подсъдни...Загрято тяло и студен душ,жив да не бях!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Преди тренировка е по-полезен

6

Сквптик

преди 3 години

Ами плуам като се наложи двайсетина минути на 17о, от което простата се отпуска. По неволя съм се къпал на душа и с чешмяна вода през зимата. Но има един академик, който смята че студът е много вреден. Отнемал жизнени сили и причинява рак. Студен душ със сигурност може да причини инсулт поради рязкото свиване на притока на кръв.

5

Глупости

преди 3 години

Това е вредно и в някой случаи дори и опасно за сърцето и кръвоносните съдове ! Излишен стрес за организма.Не е хубаво когато си загрял изведнъж да се охлаждаш. Професионалните спортисти даже тренират облечени и в топлото за да си съхраняват енергията и да се пазят от контузии.Има там едни в северните страни дето се топят в ледена вода, ама това е друго нещо и прави от спокойно положение като голяма роля играе дишането.

4

до 1

преди 3 години

не всеки има басейн под ръка, студения душ е повече от добра практика след тренировка, който може да стои 10 на секунди поне. Тонизиращо е

3

Анонимен

преди 3 години

Много ще да е полезен. Рязко свиване на кръвоносните съдове и накрая к'вот стане.

2

Анонимен

преди 3 години

Не е полезен, разбира се! Помислете за сърцето.

1

Плуване в басейн

преди 3 години

Плуване в басейн след тренировка. Без пренатоварване. Опускане на тялото във водата. Това е истината. Тези глупости с ледени и контрастни душове могат да бъдат опасни за здравето.