164

Благодарете

преди 3 години

На онзи който заяви началото на октомври: "Разпоредил съм се учениците да учат в училищата!" и на неговия пудел, министър на УбрЪзУванието, който инатстваше, че училищата били най-чистата среда и лалалала.

163

Ноември

преди 3 години

Просто са умрели от старост. През ноември се остарява много. Особено тази година.

162

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЩО ИЗМИРАМЕАко не можеш да издържаш дете по-добре не го създавай. Аз ли да ти го направя и отгледам? Детски, та детски. ***.

161

Анонимен

преди 3 години

До свойАми като ви говореха за това през март се подигравахте и искахте по мангървски 70%да го минем и получим стаден имунитет. Сега разбрахте ли го ген. Мутафчийски? Човека ви каза: "яко ще се мре". Цяло лято случах и четях:"къде са труповете и чувалите". Каквото поискало, това получило. Сега ББ, НОЩ, здр. система, конденза зад самолетите, световния заговор, 5G и какво ли още не ви е виновно. Вие не сте. Елементарни мерки: хигиена, маски, дистанция. Без чалготеки и оргии. Неееее! Правата ни!

160

свой

преди 3 години

От ковид официално(в последните седмици) умират оклоло 130 човека на ден средно.Навярно има още 60-70 които си умират в къщи без тест.Здравеопазването се занимава с ковида и много други болести на хората остават нелекувани.Това води до смърт.И се получава над 2000 човека на седмица повече починали.

159

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка и съд за алчната, неграмотна и тлъста Мутра от СИК!

158

Анонимен

преди 3 години

а българина се оказа по-неграмотен от някои африкански племена.

157

Анонимен

преди 3 години

Или може би според вас трябва при положителен ПСР да те изхвърлят от болницата и здравеопазването? Защото това са двата варианта - или изхвърляш всички положителни и си лекуваш останалите, или лекуваш положителните и каквото от останалите смогнеш. Няма трети вариант. Не, грешка, има трети вариант, и той е да си седнете на з-ците и да спазвате социална дистанция докато вирусът не изчезне или поне заразяванията не паднат драстично. Ама е най-лесно да се бяга от отговорност.

156

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера хората, които отричат резултатите на НСИ. Ако има едно нещо, което не може да се фалшифицира това е броят смъртни актове на година. Нали ревяхте, че си измисляли кой си е отишъл от ковид и кой не. Ами ето ви резултатът черно на бяло - тази година смъртността е в пъти по-висока от най-тежкия грип който сме карали. Това прави пандемията - блокира болници, лекари и институции, така че много повече хора с лечими заболявания умират. Кое е толкова трудно да се разбере?

155

Анонимен

преди 3 години

За тази черна статистика благодарете на управляващите мутри и на тези дето гласуват за тях.

154

Анонимен

преди 3 години

Сигурно трябва да си висшист за да ги разбереш тия работи. Ей,на, гледам картинката, гледам ,няма ефект и няма. Ще запиша аз едно висше. Без документ човек не може да се уплаши като хората. Ще ми останат и памперсите ,и ръкавиците.Само тоалетната хартия няма да иде зян.

153

Анонимен

преди 3 години

Добре, около 1200 са жертви на короната, ами другите от какво? Самоубийци да кажем 10, ами останалите 3000? От смърт ли умряха?

152

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЩО ИЗМИРАМЕ Айде стига с тези детски бре. Който иска има деца и без тях. Те едните детски, едно време само за млякото не стигаха...

151

дааа

преди 3 години

за тази черна статистика благодарете на:- протестиращите- президентчето- мангъровците- конспираторите- бараджийтекато се огледате ще видите колко мноог от тези из милата ни родина и нямя да се чудите ама защо така защо онака

150

Анонимен

преди 3 години

Като сложим и неизбежните жертви на преяждане,препиване и пироманите покрай празниците,статистикат направо ще изгърми!

149

Анонимен

преди 3 години

Кажете нещо и за окръжностите и правите. Криви, та криви... Аман.

148

Анонимен

преди 3 години

Вярваме на статистиката, ама много. Мно-го!

147

(-_-)

преди 3 години

Да не говорим, че тия данни са пълен т а шак, защото нси е притиснато да стъкми някакви угодни цифри явно :(

146

(-_-)

преди 3 години

Еми как няма да нараства, при условие, че болните хора не могат да се лекуват, защото управляващите *** създадоха масова психоза с тоя вирус??Аз примерно имам нужда от планова операция - йок.. Ако се влоша ще ме дерат по спешност, ако дойде линейка навреме де..

145

Боко тиквата

преди 3 години

ЩЕ ИЗПРАВИМ ВЕТИКАЛАТАКОПАЕМ ЕКСПРЕСНО ГРОБОВЕПО 200 НА ДЕННИЕ СМЕ ГРОББЕЗПЛАТНИ ЩЕ ВИ УМОРИМ