8

Анонимен

преди 3 години

Според мен наи важно е да няма оставени хора да умират по стълбите на болниците , без значение каква е организациятаЖалко , че вече имаме по -150 починали почти ежедневно - липсата на мерки си каза думатаДано при отваеянето по коледните празници не надвишим -200 починали за денонощие както прогнозира един матенатик

7

Анонимен

преди 3 години

И със ,, запазени легла,, пак не става.Още по-зле. Живееш срещу болницата.Отиваш със ситни сили до входа и припадаш от изтощение.Съобщават ти,че не могат да те приемат, защото свободните 80 легла са ,, запазени,,. В Пловдив се излагат. Да пратят Мутафчийски за две седмици, да ги оправи, че са ,,гОла вОда.,,.

6

Анонимен

преди 3 години

Е как така са го приели. Е така , 2 седмици страх да иде на болница разви пневмония и без тест в 1-ва градска на секундата. И да няма ще има, важното е да го лекуват, защото без ковид места няма.

5

Пижо

преди 3 години

Ама, разбира се, че кога е по-удобно време да въвеждаш нови организации освен по време на пандемия? Да не би лятото да беше по-добро време....Кре*ени!Съд и затвор за цялата некадърна ГЕРБерска мафия!

4

АНОНИМНИ

преди 3 години

Как ще го ПРИЕМАТ БЕЗ ТЕСТ ВЪВ КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО??? АКО НЕ Е ЗАРАЗЕНИ, КО ПРАИМ????.

3

Анонимен

преди 3 години

Болниците да съдят кръчмарите като Али Бегов и техните картелни организации.Заразиха народа, а искат и пари от държавата. Съд до дупка и до пълно разорение на мутрите от картелите им.

2

Бибо

преди 3 години

ТАМ ВЛИЗА ЛИ И КОВИД БОЛНИЦАТА??? КОЯТО БИБИТКО ПОРЪЧА. ЕВАЛЛА ГОЛЕМ СТРОЙТЕЛ.

1

Анонимен

преди 3 години

нз как ги търсят като баща ми го приеха на секундата без пср тест директно в ковид отделение... Има места колко искаш , ама тука да пишем глупости..